MotoNews.pl

Dylemat MV6 czy 30SE??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nurtuje mnie przez dłuższy czas pytanie nad czym się zastanawiać czy ma to być Omega 3000 którą rozłoże na czynniki pierwsze i złoże od nowa(sam nie dam rady) czy może zastanowić się nad MV6 na full opcji.Moc mają podobną z jednej strony mam sentyment do A(uczyłem się na niej jeździć w wieku 12 lat) a z drugiej pociągają mnie rozwiązania techniczne(Inne wyciszenie,komfort jazdy itp w B.jak sprawa z uturbianiem tych silniczków?? Dla mnie Oma A ma dusze... Znów B ma co innego i tak w kółko Macieju już sam nie wiem chyba mi jeszcze alkohol krąży w krwi od piątku Zawsze jest jakieś "ale" byłbym wdzięczny jeśli ktoś rozwieje moje wątpliwości Z miejsca mówie że samochody z Polski nie wchodzą w gre

Pozdrawiam

oho...

a tak już spokojnie było

Połącz te pomysły :]

Cytat:
2007-03-25 23:42:49, MEGA_3 pisze:
a tak już spokojnie było

Nie wiem jak to rozumieć Mam się liczyć z tym że zjadą mnie jak psa(nie jestem wrogiem zwierząt) czy z tym że w moim poście rozpęta się wojna "MV6 kluben" vs "FC Omega A"??

Cytat:
2007-03-25 23:27:44, Nelson pisze:
Nurtuje mnie przez dłuższy czas pytanie nad czym się zastanawiać czy ma to być Omega 3000 którą rozłoże na czynniki pierwsze i złoże od nowa(sam nie dam rady) czy może zastanowić się nad MV6 na full opcji.Moc mają podobną z jednej strony mam sentyment do A(uczyłem się na niej jeździć w wieku 12 lat) a z drugiej pociągają mnie rozwiązania techniczne(Inne wyciszenie,komfort jazdy itp w B.jak sprawa z uturbianiem tych silniczków?? Dla mnie Oma A ma dusze... Znów B ma co innego i tak w kółko Macieju już sam nie wiem chyba mi jeszcze alkohol krąży w krwi od piątku Zawsze jest jakieś "ale" byłbym wdzięczny jeśli ktoś rozwieje moje wątpliwości Z miejsca mówie że samochody z Polski nie wchodzą w gre Pozdrawiam

Przyjedź do mnie - daleko nie masz przejedziesz się i na pewno podejmiesz właściwą decyzję ... c.d.n.

c.d. czyli kupisz A ... A tak na poważnie to popieram zork'a ... 1 2 3

Mam już A ale z silnilkim 2.0CNE za bardzo to to nie chce jeździć Co do propozycji przejażdki napewno skorzystam A łączyć dwa pomysły to dość droga zabawa:

Przyjedź do mnie, przejedziesz się A 3.0 24V i przejedziesz się B 3.0 MV6 i wtedy podejmiesz decyzję.

To jest Parczew w lubelskim czy ten w powiacie Ostrowskim?? Może wpadnie nie tylko się przejechać ale też coś "przedrinkować"

Cytat:
2007-03-26 00:33:52, Nelson pisze:
To jest Parczew w lubelskim czy ten w powiacie Ostrowskim?? Może wpadnie nie tylko się przejechać ale też coś "przedrinkować"

ten pierwszy

Zależy kolego czego oczekujesz .
Ustal co jest dla Ciebie piorytetem podaj na forum to moze cos ustalimy a jak nie to sam podejmij decyzję.
Ja kiedyś wybrałem co chcę miec i do dziś dnia nie żałuję.

ps. Zacznie się czy nie?
A może brak już argumentów?

ja nie zacznę

muru głową nie przebiję

Cytat:
2007-03-26 09:30:21, MEGA_3 pisze:
muru głową nie przebiję

To go objedź.

[ MEGA_3 ]

Rośnie nowy kierowca omegi - widzę, ale skórę zdjęli z tatusia

No to ja zaczne:
MV6

Cytat:
2007-03-26 16:23:33, Scooby pisze:
[ MEGA_3 ] Rośnie nowy kierowca omegi - widzę, ale skórę zdjęli z tatusia

kierowniczka

Cytat:
2007-03-26 09:49:22, PiotrS pisze:
To go objedź.

hahaha, ale Ci się humor wyostrzył

[ wiadomość edytowana przez: MEGA_3 dnia 2007-03-26 19:32:02 ]

Tylko MV6 - +nos ( to za kase, ktora chcesz wlozyc w remont omki A )

Omega -
3.0 -

Reszta - sprawa wtórna.
I tak nie będzie szybkie bo nie będzie Lotusem/Irmscherem ani inną uznaną marką

Ale A na pewno będzie szybsza niż B, pomimo że nie jeździ