Fosforyzująca deska rozdzielcza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiatm.Zamontowałem pod radjem UV.Niesty nie mam nic fosforyzującego wew.(poza mną)Wpadłem na pomysł ze tapicerkę miedzy fotelami pokryje jakimś środkie fosoryzującym...
I pytanie do was: ZNACIE MOŻE JAKIŚ ŚRODEK,LAKIER,FARBĘ KTÓRA BY FOSOFRYZWOAŁA POD UV???????

Z góry dzięki i pozdrawima STOPER

kup sobie na targu 2-3 biale T-shirty potnij pozszywaj ladnie dopasuj, przeszyj to czerwona bawelniana nicią bedzie bajka!

GWARANTUJE Ci to!

Cytat:
2007-02-15 20:45:25, STOPER pisze:
Wiatm.Zamontowałem pod radjem UV.Niesty nie mam nic fosforyzującego wew.(poza mną)Wpadłem na pomysł ze tapicerkę miedzy fotelami pokryje jakimś środkie fosoryzującym... I pytanie do was: ZNACIE MOŻE JAKIŚ ŚRODEK,LAKIER,FARBĘ KTÓRA BY FOSOFRYZWOAŁA POD UV??????? Z góry dzięki i pozdrawima STOPER

ty powaznie mowisz ?
Jesli jednak tak to sa na rynku dostepne tusze fluorescencyjne, a jak nie to szukaj Farb o takowych wlasciwosciach . .
Chyba ze chcesz poleciec w tanioche to zrob jak mowi Bugz : koszulki Made In Taiwan . . zawsze jaka namiastka fluo bedzie

eeoouu

Cytat:
2007-02-15 20:55:52, taxi pisze:
ty powaznie mowisz ? Jesli jednak tak to sa na rynku dostepne tusze fluorescencyjne, a jak nie to szukaj Farb o takowych wlasciwosciach . . Chyba ze chcesz poleciec w tanioche to zrob jak mowi Bugz : koszulki Made In Taiwan . . zawsze jaka namiastka fluo bedzie

że co, że niby ja tani tunink preferuje tak??

a kto uzywał lakieru do paznokci w celach tuningowych, hę?????

Poważnie mówie.Tego jeszcze nigdzie nie widziałemZ tymi koszulkami masz rację,ale w ciągu dnia,przy świelte dziennym może być lipa;/poza tym niech się pobrudzi i kicz;/wolał bym jakiś lakierek.Myśle ze jest to bardziej praktyczne.Mysle że skuszę się ten tusz.Ciekawe tylko jak to pokrywa...

ojacie!!! duza przesada z tym fosforywaniem.

Cytat:
2007-02-15 20:59:55, BUGZ pisze:
że co, że niby ja tani tunink preferuje tak?? a kto uzywał lakieru do paznokci w celach tuningowych, hę?????

....a żeby cie chudy byk na szczerym polu wy...

Lakier byl prowizorka
Z takimi propozycjami otworzylbym firme tjuninkowa . . Pierwszego klienta juz masz

ale sluchaj tym ze sie pobrudzi to sie nie martw, zrob sobie to poprostu sciagane na dole zamontuj sciagacze daj taka gumke jak do za przeproszeniem gaci i raz na jakis czas mozesz mamie/żonie wrzucic do pralki i gotowe.

a te markery to mysle ze Taxi ten zlosliwiec chce Cie wrolowac w cos co napewno sie nie sprawdzi...

[ wiadomość edytowana przez: BUGZ dnia 2007-02-15 21:07:41 ]

Cytat:
2007-02-15 21:01:48, STOPER pisze:
Ciekawe tylko jak to pokrywa...

Normalnie . . tusz jest bezbarwny . . Troche gestszy niz woda . .
Musisz pomyslec o tym jakby to naniesc na koszulke (nie wierze ze chcesz zrobic świecaca koszulke w samochodzie ) .. moze ja wypierz w tym

kozim mlekiem natrzyj ono jest Fosforyzujące

Cytat:
2007-02-15 21:07:51, L_BUBU pisze:
kozim mlekiem natrzyj ono jest Fosforyzujące

Cytat:
2007-02-15 21:05:11, BUGZ pisze:
ale sluchaj tym ze sie pobrudzi to sie nie martw, zrob sobie to poprostu sciagane na dole zamontuj sciagacze daj taka gumke jak do za przeproszeniem gaci i raz na jakis czas mozesz mamie/żonie wrzucic do pralki i gotowe. a te markery to mysle ze Taxi ten zlosliwiec chce Cie wrolowac w cos co napewno sie nie sprawdzi... [ wiadomość edytowana przez: BUGZ dnia 2007-02-15 21:07:41 ]

a widzisz Bugzik . . to nie markery
Ten tusz z ktorym ja sie spotkalem byl w takich Fiolkach, ze mogles naladowac sobie do piora wiecznego np.
To mimo wszystko wydaje mi sie trwalszy pomysl niz Super Swiecaca Taniocha Bawelniana . . .
No chyba ze koszulki beda Made In Czarnobyl . . wtedy masz swiecenie zapewnione jak nic

nigdy nie poznasz tajnikow SSTB, a Twoje pomysly z Czarnobylem sa slabe gdyz w tej czesci swiata nie bylo T-shitow tylko ......siatex na naramkach....

bys sie troche geografii pouczyl!

Cytat:
2007-02-15 21:14:52, BUGZ pisze:
nigdy nie poznasz tajnikow SSTB, a Twoje pomysly z Czarnobylem sa slabe gdyz w tej czesci swiata nie bylo T-shitow tylko ......siatex na naramkach.... bys sie troche geografii pouczyl!

siatex na naramkach to nosza zbieracze ryżu . .
Swiecace chlopaki w Czarnobylu nosili gumex kostiumik i jak mowie ze byly Tshirty to byly

no i spadlem z krzesla

Taksówa gumex kostiumik to w Kurdystanie przywdziewano, znowu merdasz, jak Ci gadam to mi zaufaj.

....

naszla mnie nowa koncepcja tunerska taka ... tylko ze nic z tego nie bedzie, bo to nie MK7 z plastrem miodu w grilu... Ale juz oczyma wyobrazni widze ciaglosc stylu gril plaster miodu i siatex na naramkach w kabinie... to jest godne przemyslenia...

Cytat:
2007-02-15 21:25:07, BUGZ pisze:
Taksówa gumex kostiumik to w Kurdystanie przywdziewano, znowu merdasz, jak Ci gadam to mi zaufaj.

nie nie nie nie nie tam nosza glacos-turbanos ... Oj widze ze w TV nie masz programiku Discovery

Cytat:
2007-02-15 21:25:07, BUGZ pisze:
naszla mnie nowa koncepcja tunerska taka ... tylko ze nic z tego nie bedzie, bo to nie MK7 z plastrem miodu w grilu... Ale juz oczyma wyobrazni widze ciaglosc stylu gril plaster miodu i siatex na naramkach w kabinie... to jest godne przemyslenia...

a to zgodze sie, do obgadania projekt jest
trzebaby znalezc tylko Dawce

Taki tusz 27 zeta za 50ml...+ przesyłka...myśycie że się zetrze/zmyje w czasie czyszczenia??

Cytat:
2007-02-15 21:32:25, STOPER pisze:
Taki tusz 27 zeta za 50ml...+ przesyłka...myśycie że się zetrze/zmyje w czasie czyszczenia??

sluchaj, ja mialem do czynienia z tym tuszem ale stosowanym na papier . . jako tako zdal egzamin. Nie wiem jak on bedzie sie zachowywal na plastiku. Jesli pokryjesz nim plastik to napewno zejdzie, to nie jest srodek antyscieralny czy cos . . Nie wiem skolei jakby bylo gdybys pokryl go jakims lakierem bezbarwnym. czy nadal by swiecil . .