| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Trance_Matthew Omega B 2.5TD Kraków | 2007-02-20 11:13:09 Witam, mam problem. Kupilem kiedys chlodnice (td, klima, automat) Wymienilem i zonk.. Musialem ja wlozyc bo potrzebowalem auto. Problem tkwi w braku wejscia na czujnik ten z dolu (gdzies w polowie wysokosci chlodnicy od strony kierowcy). Ten z gory mam wkrecony. Pytanie: do czego sluzy ten czujnik ktorego teraz nie mam wkreconego? Na przyszlosc mozecie napisac od czego jest ten gorny Jak sie uporac (jesli jest bardzo potrzebny ten czujnik z dolu) zeby go zalozyc? zamontowac gdzies na wezu? Przerabial ktos taki problem? Podobno wedlug katalogu nie robili pozniej tych wejsc ale co mi z tego jak kable mi "wisza" |
Scooby Omega caravan 2.5V6 Warszawa | 2007-02-20 12:48:58 W moim aucie górny seruje wiatrakami, a dolny niby też ale jest tylko w wersji z klima, więc wnioskuję że masz chlodnicę bez klimy. |
Trance_Matthew Omega B 2.5TD Kraków | 2007-02-20 13:32:31 Jak wlacze klime to wiatraki sie zalaczaja, czy ten czujnik ma jakies znaczenie jak sie jezdzi bez klimy? Precyzujac.. czy steruje on predkoscia wiatrakow i zalaczaniem ich gdy temp plynu chlodzacego rosnie? |
Trance_Matthew Omega B 2.5TD Kraków | 2007-02-22 18:28:45 kurcze nie pamietam ale sklanialbym sie ku trzem |