Witam i przekazuję wszystkim zainteresowanym adres firmy zajmującej się serwisem, sprzedażą sprawdzaniem amorków firmy Bilstein
PZ "ZERKOPOL" 03-112 Warszawa ul. Uczniowska 34
tel (22) 614-39-90 tel/fax (22) 811-53-54
A teraz żeby nie było tak kolorowo to wyleję smutki jakie mam do wyżej wymienionej firmy. Po zakupie używanych Bilsteinów postanowiłem wysłać je do regeneracji (Zerkopol- jedyna firma w Polsce zajmująca się serwisem tej marki

) koszt wysyłki Stolicą w jedną stronę to 22 zł ale nic to po wysłaniu pan serwisant oznajmił iż regeneracja jest nie możliwa z przyczyn technicznych i odesłał mi paczkę z powrotem, wkurzyłem się ale mi przeszło, nie na długo, gdyż w dwa tygodnie po mnie do regeneracji amory wysłał mój znajomy (4 amory z Celicy) dla niego koszt wysyłki to już 60zł w jedną stronę i co??? Dostał dokładnie taką samą odpowiedź jak ja z przyczyn technicznych... więc ja się pytam czy serwis to serwis czy brak możliwości regeneracji???

Na moje pytanie co powinienem zrobić z amorami które wymagają "niemożliwej" regeneracji usłyszałem: Kupić nowe!!! nie podoba mi się taka polityka

mam nadzieję że nikogo nie odstraszyłem od tej firmy próbujcie może wy usłyszycie inną odpowiedź

pozdrawiam.