Karoseria do 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do kupienia karoserie "nówkę"( jeszcze nie używaną ) do kanta w stanie nietkniętym z 92r. za 250,00zł. Czy ktoś wie czy bedą jakies problemy z zarejestrowaniem fury po przekładce?

Wow!Jeszcze nie mów,że kombi?!!!I to za takie grosze?Bierz kolego,póki gorąca! Jak wyglada sprawa z rejestracją-nie wiem,wszystko zależy od tego,czy na ta karoserię sa papiery...Ale,ale,w 1992 roku robili jeszcze karoserie do kanta?

to nie do kombi tylko do sedana - a ja chce moje zgnite kombi do niej wpakować - karoseria jest jedną z ostatnich i z papierami. znalazłem ją u pewnego dziadka który miał w Krakowie serwis gwarancyjny FSO.

brac i nie pytac o nickaroseria za gorsze-byc moze da sie to zarejestrowac

chyba w 91 zakonczyli produkcje kanta. Jesli ma papiery buda to z rejestracja nie bedzie problemu....
aaa...rejestrowane to było kiedys ?!

moze cos z tym rokiem przekręciłem w każdym razie jedna z ostatnich ( myślałem ze w 92 skonczyli produkcje)

i nie była nigdy rejestrowana bo jeszcze świata nie widziała.

z tego co wiem nie ma obecnie możliwości wymiany karoserii - traktują to jako samochód składak a takich teraz niet.

jest tylko jedno wyjście - klon

ale i tak - BRAĆ NIE PATRZEĆ!!!!!

ewentualnie potem mi odsprzedać hihi

bierz to nawet sie nie zastanawiaj zrobisz sobie wypas auto od podstaw

Cytat:
2003-06-03 22:29:10, mapods pisze:
i nie była nigdy rejestrowana bo jeszcze świata nie widziała.

idz sie dowiedz do urzedu miasta jak wyglada sprawa pierwszej rejestracji zwłaszcza po tak dlugim okresie czasu...
pozdrawiam

ja miałem kombiaka z budą z 95 roku składaną w nysie , takie FSO handmade , ładnie się trzymała i ładnie była wykończona i pomalowana , , kupiłem go z ojcem z przetargu z akademii medycznej . W papierach miał 86 - a nadwozie miało zastępczą blache z numerem .

jakby mi sie taka okazja trafila to bym bral od razu. Karoseria znaczy sama blacha tylko? Jak jej nie wezmiesz to podrzuc mi ją do Bydzi, silnik 2.0 juz czeka na "obudowe" .
Ech, dlaczego zawsze wszyscy inni mają szczęście tylko nie ja...?

jakbyś sie wachał lub rezygnował to ja chętnie zamienie moją świerzo odremontowaną na te ( KUPIE ) ale nie zastanawiaj sie tylko bierz...

wow sam bym z chęcią taką bude łyknął

WYMIANA NADWOZIA TO NIE SKŁADAK WYMIENASZ BUDE BEZ PROBLEMU biezesz od niej papiery idziesz do urzendu z kwitkiem z przeglondu ze wszystko ok i wbijajom wymiane nadwozia bez problemu muj starszy miał golfa 1 i zrobilismy tak ze przywiezlismy golfa 2 w czensciach z niemiec silnik osobno i buda osobno do dowodu golfa 1 wbilismy najpierw wymiane slilnika po miesioncu zrobilismy wymiane nadwozia i LEGALNIE starszy jezdzi sobie 2-jeczkom 91 z dowodem od golfa 1 no tylko ta jedynka była składak 92 wienc wszystko pasi WYMIENIAJ ZAREJSTRUJESZ BEZ PROBLEMU POZDRAWIAM I POWODZENIA