Komputerek Autronic AL700 - padł był

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kilka miesięcy temu padł mi komputerek sterujący gazu. Fachmani założyli używkę za 100 PLN i znowu to samo (jeszcze nie byłem ale objawy takie same, brak reakcji - gazik się nie włącza).

I tu moje pytanko. Na allegro znalazłem komputeerek za 135 PLN nówka Autronic AL 700. Skąd mam wiedzieć, czy ten model to jest to samo co u mnie? Wyglądają identycznie. Czy jeżeli to jest jakiś nowszy model niż u mnie to będzie działał?

I pytanko dodatkowe. Czy ktoś z szanownych grupowiczów z okolic Gniezna/Poznania dysponuje laptokiem z odpowiednim programem do zaprogramowania ustrojstwa jakbym jednak nowe zakupił? Oczywiście forma rekompensaty do uzgodnienia.

a bezpiecznik sprawdzales ?

Cytat:
2007-03-04 19:31:16, Marcin_J pisze:
Kilka miesięcy temu padł mi komputerek sterujący gazu. Fachmani założyli używkę za 100 PLN i znowu to samo (jeszcze nie byłem ale objawy takie same, brak reakcji - gazik się nie włącza). I tu moje pytanko. Na allegro znalazłem komputeerek za 135 PLN nówka Autronic AL 700. Skąd mam wiedzieć, czy ten model to jest to samo co u mnie? Wyglądają identycznie. Czy jeżeli to jest jakiś nowszy model niż u mnie to będzie działał? I pytanko dodatkowe. Czy ktoś z szanownych grupowiczów z okolic Gniezna/Poznania dysponuje laptokiem z odpowiednim programem do zaprogramowania ustrojstwa jakbym jednak nowe zakupił? Oczywiście forma rekompensaty do uzgodnienia.

Nowsza wersja AL - 700 to AL - 800 a starsza to AL - 600, jak miałeś wcześniej AL - 700 to to jest ok

Cytat:
a bezpiecznik sprawdzales ?

Oczywiście . Po podłączeniu komputerka słychać jak silniczek krokowy od gazu popierdzi sobie chwilkę.