MotoNews.pl
4 TEMPERATURA HELP!!! (177131/26) - PT

TEMPERATURA HELP!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam niedawno sie zarejestrowałem na forum, i też od 2 msc bujam sie ESPEREM niemam zastrzeżen do tego Bolidu ale dzis sie zmartwiłem gdyz wracajac wieczorem do domu zauwarzylem ze wskażnik poziomu paliwa w baku wskazywal połowe, wiec wszystko ok ale obok jest wskażnik temp, i oo dziwo całą droge a jechałem na odcinku 34km wskażnik ten ani drgnąl przez odcinek na ktorym jechałem a jak kupowałem Espero wskażnik byl dobry bo za kazdym razem jak troche przejechałem temp rosła do pewnego poziomu a dzis totalnie nic zero reakcji.

Moje pytanie czy zdażyło się komuś coś takiego, niewiecie co to może być help me

być może padł Ci czujnik temperatury, albo sam wskaźnik. jednak stawiałbym na to pierwsze

być może padł Ci czujnik temperatury, albo sam wskaźnik. jednak stawiałbym na to pierwsze

OOOO kolega z Ledzin czasami tam zajezdzam sluzbowo

albo przewodzik sie wypiął przy czujniku
chyba wiesz gdzie jest

[ wiadomość edytowana przez: Kula69 dnia 2007-03-04 22:53:56 ]

mialem to samo - u mnie wystarczylo poruszac przewodami przy czujniku

Hurra udało się wziołem do reki ksiażke o espero E. Morawskiego i ksiazke obsługi poszukaem gdzie te przewod poruszałem popoprawiałem i o dziwo ku mojemu zaskoczeniu zadziałało Wielkie Podziekowania wszystkim za pomoc
Teraz moge bez zadnych niespokojnych mysli jezdzic dalej Swym Esperkiem