MotoNews.pl
7 Obsluga i naprawa cc 900 (176434/45) - PT

Obsluga i naprawa cc 900

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich.
Zna ktos jakas sronke z naprawa i obsluga Fiata cc900?
Kobieta juz mi wymawia ze Forda tylko robie a CC nie dotykam.

klik - Twoim przyjacielem

Cytat:
2007-02-26 15:35:39, lukas_s pisze:
klik - Twoim przyjacielem

Bo na Lukasa to liczyć nie można

Zna ktos taka stronke?

Po co ci stronki do takiego capka? Kup sobie z dwa browarki posiedź w garażu a potem ponarzekaj przed starą jak to się upierdzieliłeś przy jej autku i ile to roboty w niego włożyłeś
Przyjemne z pożytecznym.
Przeszukałem necik swego czasu i ni hu hu, żadnej ciekawej stronki, sama lipa typu co zrobić z przebitym kołem albo cztery strony o tym jak wymienić olej....

Dzieki bardzo.
Robie tak od roku juz.Ide do samochodu siadam wlaczam samograja pije piwko troche smarem sie ubrudze wracam do domu i mowie ze powinno byc lepiej.
Hi hi hi.
Ale jak tak bedzie dalej to baba wyjdzie z domu usiadzie w autku wypije piwko znajdzie innego wruci do domu i powie powinien byc lepszy

sie ciesz ze Twoja jeżdzi CC . Moja powiedziała ze owszem może mieć drugi samochód ale tylko tigrę no to mamy jeden i starczy A pomysł był taki ze kupimy drugiego jak walnęła essem w bramę co kosztowało nas zderzak + malowanie(to wina wspomagania była jakby co)

a czegos konkretnie poszukujesz?

kolega ma 700 heh szuka sportinga rozbitego by swapa zrobic 1100 na taka bude

pdfa sobie sciagnij z kazy co za problem? wsio z zdjeciami jest jakies 60 mb

potrzeboje wszystko co jest zwiazane z silnikiem i osprzetem silnika.czyli sam silnik sprzeglo gaznik pompa paliwa itp.dzieki wszystkim za pomoc.
dzisiaj wymieniam swiece przewody filtry
Chyba zostawi mnie jeszcze przez zime