Zakupy w Abarth - GMR

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
milo ze zajrzeliscie do tego watku. czytalem ostatnio duzo postow na roznych forach dotyczacych przede wszystkim body kitow sprzedawanych przez nas, a konkretnie ich "zaporowych" cen.

coz rozumiemy Was i przelicznik cenowy (zarobki polskie ceny europejskie) i postanowilismy jako ze jestescie tak mili, zaoferowac kazdej osobie ktora zechce nabyc cokolwiek u nas i powola sie na F&F BARTER polegajacy na wymianie czegos co macie (nabyliscie droga sprytu poszukiwan i nieduzych pieniedzy, a co jest dla nas rownie atrakcyjne jak dla Was) na to co my mamy.

zapraszamy i prosimy o komentarze

Rewelacja)

lece szukać ,

....zakochałem sie w waszej replice Abartha 1000, wiec pewnie ....

tak,czy inaczej...niezły pomysł

pomysł naprawde godny pochwalenia
Najlepiej maja w Łodzi tam jest giełda oldtimerów i o jakis rarytas nie trudno
Teraz sie bede rozgladał bo jakis wioskach i szrotach w poszukiwaniu jakis ciekawych samochodów i części...

Wiem ze jest Polonez 3d do kupienia....Remias ma..ale nie wiem czy jestescie zainteresowani

może łatwiej bedzie tak....napiszcie co was interesuje...tak,mniej wiecej,...a my bedziemy tak "mniej wiecej" szukac

co ty na to?

spoko - przygotujemy liste ))

Koniu co do tego poldka 3d, to to jest jakas wersja specjalna - mozesz powiedziec cos wiecej ...

generalnie jestesmy zainteresowani tylko rajdowkami.

to moze zainteresuje was Polonez w który włozono silnik od Lanci Stratos..po tym jak Jaroszewicz...tak ten od waszej 124 Abarth, rozbił Stratosa!

niestety JEDYNA sztuka jest w muzeum....w Norblinie((

ale replike możecie zrobic

i ten 3 drzwiowy by sie nadał

swoja drogą...ten to ma poszerzenia)))

świetny pomysł, czekam na liste

Qba ten poldek z muzeum jest niesamowity
pewex sponsorem ... pieknie ...

ja mam stare foty roznych polskich rajdowek gdybyscie cos chcieli i stare foty ze zjazdu solidarnosci region mazowsze z 81 hehhee tylko na co mi to

a tak btw Qba - jak masz jakies fotki czy informacje czegos co uwazasz za COS - slij na maila - podyskutujemy o Barterze

Nt. poloneza trzydrzwiowego:

W 1978 roku, gdy w FSO przygotowywano się do wprowadzenia do produkcji nowego samochodu, zlecono stylistom Fiata zaprojektowanie sylwetki samochodu popularnego. W odpowiedzi Włosi przygotowali nam klika samochodów w 3 wersjach nadwoziowych. Były to : powszechnie znany polonez 5-drzwiowy oraz dwie wersje 3-drzwiowe. Pierwsza z nich, różniła się od większego "brata" jedynie brakiem tylnych drzwi, zastąpionych przez ścianę o mniej więcej podobnym do tego z drzwi układzie szyb oraz oczywiście dłuższymi drzwiami przednimi. Druga wersja nazwana Coupe, różniła się nieco rozwiązaniem bocznych powierzchni. Słupek środkowy był szeroki, chromowany, a zanim znajdowały się okna o znacznie większej powierzchni niż w obu pozostałych wersjach. Poza tym wersja ta miała lekko zmieniony przód. Samochód w wersji 3 drzwiowej wyprodukowano w Dziale Krótkich Serii w liczbie nie przekraczającej prawdopodobnie 2000 sztuk, natomiast Coupe pojawiło się w kilkunastu egzemplarzach.

Za: www.auta.b7.pl

Mnie osobiscie sie on podoba
Pozdrawiam

Za: Stare polskie samochody

http://www.auta.b7.pl/polprot1.htm - jakbym juz gdzies to czytal .. tylko gdzie pomoze mi ktos .. ?

czy to nie z historii FSO do 76 ??

A czy ktoś ma zeskanowane albo coś logo FSO-Sport?

Ten na fotkach jest 3D a jest jeszcze wersja Coupe troche sie roznia zaraz znajde fotki to wrzuce. Jakby co w fsoauto klubie jest juz chiba 2 sztuki coupetek www.fsoautoklub.pl

pozdr

Cytat:
2003-05-30 11:39:21, Abarth-GMR pisze:
Koniu co do tego poldka 3d, to to jest jakas wersja specjalna - mozesz powiedziec cos wiecej ...

w sumie polonez 3d czy coupe to taka wersja specjalna...o wiecej szczegółów musisz pytać Remiasa...kręci sie tu po forum jak nie pije

witam

oto kilka innych fotek Pewexa
<<< KLIKNI TU >>>

Cytat:
2003-05-30 13:40:09, Koniu pisze:
Cytat:
2003-05-30 11:39:21, Abarth-GMR pisze:

w sumie polonez 3d czy coupe to taka wersja specjalna...o wiecej szczegółów musisz pytać Remiasa...kręci sie tu po forum jak nie pije

Koniu - jak Cię kopnę w dupę to Ci się oranżada z komunii odbije

Do Abarth - GMR :
To jest Poldek Coupe - czyli unikat do całkowitej odbudowy.
Zdjęcie :

Nie ma silnika i skrzyni biegów, wnętrze b.kiepskie, trochę będzie latania z załatwieniem papierów - ale mogę się tego podjąć

Znalazłem też na pewnym składzie ORYGINALNE fabryczne tylne błotniki!!
Drzwi pasują od Poldka trucka, reszta to seria.

Czekam na propozycje

obejrzelismy i stwierdzamy ze akurat body bez silnika itd nie bardzo nam odpowiada .. sorry
za to tym silnikiem od rozbitego stratosa Jaroszewicza jestesmy zainteresowani ...

niepokazujcie mi tego poloneza 3d, matko jak on mi sie podoba