Drzwi TYL MKVII Kombi/HB roznice

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam pytanie, kombiasty ma skasowany bok. Mam drzwi od MKVII HB i czy tylnie podejda bez problemu do KOMBI?? Nie przygladalem sie uwaznie ale wiem napewno ze HB ma inny ten plastikowy trojkacik z napisem bolero albo emblemacikiem? Rozna sie jeszcze czyms innym?
dzieki pozdro

tak roznia sie.
Nie zamkną sie sa za szerokie
przechodzilem przez to.

Cytat:
2007-03-04 12:12:15, CKsrv pisze:
tak roznia sie. Nie zamkną sie sa za szerokie przechodzilem przez to.

;/ podziewkowac kolega.
mozemy zamykac

A ja mysle ze drzwi od HB są takie same jak i w Kombi, juz widze jak produkowali drzwi inne dla HB i Kombi.
Jeśli np próg jest taki sam jak w kombi i hb i tak samo z nakładkami na progi takie same sa dla obydwu tych wersji.

Cytat:
2007-03-04 13:50:39, zeberko pisze:
A ja mysle ze drzwi od HB są takie same jak i w Kombi, juz widze jak produkowali drzwi inne dla HB i Kombi. Jeśli np próg jest taki sam jak w kombi i hb i tak samo z nakładkami na progi takie same sa dla obydwu tych wersji.

to źle myslisz. Od kombi sa wieksze i nie pasuja do HB jak i odwrotnie.
Kolega ZieleTDH juz wszystko napisał.

Cytat:
2007-03-04 13:50:39, zeberko pisze:
A ja mysle ze drzwi od HB są takie same jak i w Kombi, juz widze jak produkowali drzwi inne dla HB i Kombi. Jeśli np próg jest taki sam jak w kombi i hb i tak samo z nakładkami na progi takie same sa dla obydwu tych wersji.

Popieram!
Wg mnie nie ma różnicy - a jeśli jest to prosiłbym o opis w którym niejscu te drzwi się różnią

na moj gust tez beda takie same bo:
rozstaw osi jest taki sam
z punktu widzenia producenta robienie osobnej wersji drzwi byloby

Cytat:
2007-03-04 14:12:12, zagore1 pisze:
Popieram! Wg mnie nie ma różnicy - a jeśli jest to prosiłbym o opis w którym niejscu te drzwi się różnią

inne nachylenie slupkow, inne szyby.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Cytat:
2007-03-04 14:22:42, dyras pisze:
inne nachylenie slupkow, inne szyby. Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Faktyczne!!!!!zostałem przekonany.
Człowiek całe życie się uczy i umiera głupi