| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
KKKamilw Lipno | 2007-04-01 16:14:30 Nie pytałem o wasze opinie o tym silniku chociaż są dobre tylko czy da się coś zrobic.
Jeżli chodzi o jazde na gazie to uwierzcie mi że nie ma żadnej różnicy między paliwem a gazem. Jeździłem na verwa 98 i gazie nie odczułem najmniejszej różnicy Jeżeli chodzi o samochód to głównym kryterium nie był silnik czy wyposażenie tylko stan w jakim był tn samochód autentyczny przebieg i bezwypadkowośc !! Obejrzałem kilkanaście samochodów jeździłem po giełdach komisach i osobach prywatnych wydałem sporo pieniędzy na paliwo zjeździłem pół Polski a większość samochodów to ZŁOM !! rozbite robione w szopach zardzewiałe nierówne poobijnane zdewastowane silniki które moga paść zaraz za bramą ITP ITD . Jeżeli ktoś w ostatnim czasie kupował samochód wie o czym mówie. |
Petersen Mercedes cls shootin ... Białystok | 2007-04-01 22:29:46 no wiec inaczej...moim zdaniem naucz sie jezdzic z tym co masz pod wiekiem i juz
druga sprawa z tym przebiegiem, sprawdz go sobie za pomoca star diagnozy i aso merca to wtedy bedziesz pewny przebiegu |