Ucieczka Esperakiem-do poczytania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
200 km/h Espero

[ wiadomość edytowana przez: Hornblower dnia 2006-11-27 15:18:22 ]

To był lepszy ode mnie - wczoraj mi "nasuszyli" 95/50...
% nie badali....

A niebawem bedzie ogłoszenie Sprzedam niekatowane niebite sprowadzony ze Szwablandii

Cytat:
2006-11-27 15:45:51, pyrekcb pisze:
To był lepszy ode mnie - wczoraj mi "nasuszyli" 95/50... % nie badali....

A staranowałeś ich, tak jak pan helmut, "na odchodne"?

Cytat:
2006-11-27 17:15:58, slayter pisze:
A staranowałeś ich, tak jak pan helmut, "na odchodne"?

Nie, ale za to wykpiłem się od mandatu pokorną samokrytyką...
Żenujące straszliwie, ale 300 zł zostało w kieszeni...

Cytat:
2006-11-27 20:27:23, pyrekcb pisze:
Nie, ale za to wykpiłem się od mandatu pokorną samokrytyką... Żenujące straszliwie, ale 300 zł zostało w kieszeni...

heheh działa ale nie zawsze ... ostanio pod opolema wyprzedzałem na podwójnej cigłej i 50km/h przy 90km/h i niestety stali mandat z 500zł na 250zł zjechany , ale najlepszy nr był jak poszedłem na kompende zeby rozłoyc go na raty (biedny student ) i okazało sie ze glina go nie podpisał wiec po licznych telefonach tam na komende wyladowałem u naczelnika drogówki i go mi anulowano

Przepraszam, że odgrzewam trochę przykurzonego wątku, ale dopiero ostatnio dokopałem sie do tej strony. Fotki + opis

[ wiadomość edytowana przez: Esperynek dnia 2007-03-01 21:02:11 ]

Kolejne śledztwo Esperynka

Trzeba będzie dać mu status klubowego detektywa

"O całym zdarzeniu poinformowano Prokuraturę Rejonową w Stargardzie Szczecińskim oraz Ambasadę Republiki Federalnej Niemiec."

Jest coś takiego, jak Republika Federalna Niemiec...?

RFN kiedyś to było ale dawno temu za czasów PRL
a może się mylę

[ wiadomość edytowana przez: KRECIK0001 dnia 2007-03-01 21:29:25 ]

Co by tu nie mówić,w Espero ma co się gnieść z przodu.A z passka z paskiem został pasek .

O kullllwaaaaa, ale pogniecione espero. Ale może da się jeszcze wyklepać , a potem opchnąć do sprzedaży

Cytat:
2007-03-01 22:35:35, Kiniusia pisze:
O kullllwaaaaa, ale pogniecione espero. Ale może da się jeszcze wyklepać , a potem opchnąć do sprzedaży

phi tam pojdzie jeszcze za 7 tysi, 80kkm, 2 wlasciciel, wszystkie plyny nowe, komplet zimowych opin i niebite.

Cytat:
2007-03-01 21:22:31, pyrekcb pisze:
"O całym zdarzeniu poinformowano Prokuraturę Rejonową w Stargardzie Szczecińskim oraz Ambasadę Republiki Federalnej Niemiec." Jest coś takiego, jak Republika Federalna Niemiec...?

Nasz zachodni sąsiad nazywa się Bundesrepublik Deutschland, czyli po polsku Republika Federalna Niemiec

Tak samo Niemiec o Polsce może powiedzieć po prostu 'Polen' lub 'Republik Polen'

Mówcie co chcecie, ale mamy przykład na potwierdzenie tezy że Espero to bezpieczny automobil

Cytat:
2007-03-01 22:19:55, JaRabbit pisze:
Co by tu nie mówić,w Espero ma co się gnieść z przodu.A z passka z paskiem został pasek .

No niestety, ale to był Volkswagen Vento, a nie Passat.

Cytat:
2007-03-02 15:27:37, Esperynek pisze:
No niestety, ale to był Volkswagen Vento, a nie Passat.

Porucznik Przygoda....