MotoNews.pl

[126]Tarcze z cc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pytanie moje brzmi czy posiada ktos dokladny rysunek techniczny blach mocujacych tarcze w cc w malcu??

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2007-02-27 13:04:22 ]

na pwno posiada Nitro

allegro... tutaj jest oferta

ja mam też chyba jeden komplet w garażu nad stan

Dokładość tarcz kotwicznych od NITRO pozostawia wiele do zyczenia;/ Może i dokładnośc cięcia jest taka jak reklamuje na allegro (a faktycznie jest). Jednakże dokłądnośc wykonania rysunków zgodnie z którymi ma to zostac wyciete juz taka nie jest. Największe przesunięcie jak pamiętam około 2mm.

Mamy mozliwośc porównania bo tarcze do df'a pasowały bez poprawek pilnikiem, a po nałożeniu na siebie rysunków w Inwentorze wszystko widać jak na dłoni;/

Jednakże wystarczy pilniczek i wszystko będzie git

Cytat:
2007-02-28 16:17:42, simon_pg pisze:
Dokładość tarcz kotwicznych od NITRO pozostawia wiele do zyczenia;/ Może i dokładnośc cięcia jest taka jak reklamuje na allegro (a faktycznie jest). Jednakże dokłądnośc wykonania rysunków zgodnie z którymi ma to zostac wyciete juz taka nie jest.

A skąd Ty masz mój rysunek do cięcia blach?? Sprzedałem ponad 300 kompletów tych mocowań, kupuje je Kaza i wielu ludzi z tego forum, NIKT nie zgłosił zastrzerzenia, że coś nie pasuje.

Nie bardzo wiem o co Ci chodzi.

[ wiadomość edytowana przez: N_I_T_R_O dnia 2007-04-02 00:14:10 ]

Cytat:
2007-04-02 00:11:50, N_I_T_R_O pisze:
A skąd Ty masz mój rysunek do cięcia blach?? Sprzedałem ponad 300 kompletów tych mocowań, kupuje je Kaza i wielu ludzi z tego forum, NIKT nie zgłosił zastrzerzenia, że coś nie pasuje. Nie bardzo wiem o co Ci chodzi. [ wiadomość edytowana przez: N_I_T_R_O dnia 2007-04-02 00:14:10 ]

300? sporo.