[125p] problem z linka prędkościomierza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam mam nielaa problem w moim klasyku, otorz urwała mi sie linka predkosciomierza a wiec kupi lem nowa w sklepie, ale okazało sie ze linka jest dłozasza, wiec do starego pancerza ni za cholere nie wejdzie, a co gorsze jak bym chciał wymienic cała z pancerzem to znowu nie pasuja gwinty do licznika jestem załamany , czy idzie gdzies dostac taka linke czy dac zrobic na zamówienie , tylko ile to moze kosztowac... ??

[ wiadomość edytowana przez: Sir_Mirras dnia 2005-02-20 20:20:16 ]

linki nie kupisz...
mozna dorobic na zamowienie badz dobrac cos w sklepie z linkami znajomemu do Volva starego pasowala linka od... malucha

ahh ! Nikusss !! spoko bede szukac i dopasowywac , ale moze ktos juz taki problem miał i wie z czego pasuje ??

no i prosze po mozolnych poszukiwaniach po sklepach dopasowywaniu przerabianiu, spodkała mnie zec ciekawa , bowiem znalazłem taka linke w domu... jak sie poźniej dowiedziałem do ojca miał podobnego fiata bodajrze z 75r. ktory poszedł na zyletki, ja co prawda jeszcze go pamietam, i mam z niego sporo czesci ktore w razie czego beda świetnie pasowac co mojego (no prawie wszystkie ) ale przez mysl mi nie przeszlo zeby poszukac tej linki w domu, juz załozyłem działa świetnie , oczysiscie przesmarowałem troche zregenerowałem pancerz, no i mam nadzieje ze nastepne 30lat pochodzi