Fiat 128 sport ... księciunia ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pewno już o nim zapomnieliście, bo o mnie tona bank. Al żyjemy, chce wam rzucic dla przypomnienia kilka fotek przed "drobnymi" zmianami, jakie mam nadzieje uda mi się przeprowadzic.

o ktos nowy sie pojawil na forum,zapoznaj sie z regulaminem i zapraszam do tematu w ktorym sie wszyscy nowi witaja. Mam nadzieje ze forum ci sie spodoba i zostaniesz z nami na dluzej.
fajne autko ale widac ze trzeba w niego sporo pracy wlorzyc.mam nadzieje ze to nie chwilowy zapal z brzydkiego kaczątka powstanie piekny łabedz
Pozdrawiam

o, ładne zdjęcia i okolica jakby znajoma...

a co tu takiego żeby nazywać brzydkim kaczątkiem - normalny fiacik 128?????????

Nowy, a już sympatyka ma? Jak to się stało?

Śliczne auto, zarówno jeśli chodzi o ten egzemplarz jak i o 128 sport ogólnie. IMO najładniejszy przódnapęd jaki jest...

i wywal ten przedni wielki znaczek i daj coś w odpowiednich gabarytach...

O najbżydszy model Fiata
No może brzydsza jest tylko Siena

Ja bym zlikwidował te szperacze zółte i posadził go niżej
Pozdr.

Cytat:
2006-10-09 17:47:08, bimber1 pisze:
o ktos nowy sie pojawil na forum,zapoznaj sie z regulaminem i zapraszam do tematu w ktorym sie wszyscy nowi witaja. Mam nadzieje ze forum ci sie spodoba i zostaniesz z nami na dluzej. fajne autko ale widac ze trzeba w niego sporo pracy wlorzyc.mam nadzieje ze to nie chwilowy zapal z brzydkiego kaczątka powstanie piekny łabedz Pozdrawiam

bimberku wez spojz jeszcze raz kto to napisal i przemysl to co napisales co ty juz MC ksiezniczki nie pamietasz....? wiem wiem masz dobra pamiec ale krotka

Cytat:
2006-10-09 18:20:36, jacekes pisze:
Nowy, a już sympatyka ma? Jak to się stało?

nie taki on znowu nowy bueheheheh byly member panowie a ze zazyl zycia pro rodzinnego to go w chuj wcielo i si enie oddzywal dlugo

ps ksiezniczka powiedz no nam jakie zmiany beda ???? a 8 jak i wczesniej tak i teraz mi sie bardzo podoba :]

ps 2 bimber nie pij tyle

SzymonX, mam wrażenie, że Bimber... żartował poprostu. Ja zresztą też.

szymon to rozumie tylko rano zaraz po tym jak sie obudzi...az do momentu kiedy sie napije pierwszego bronka...wybaczcie mu...chlop juz jest spisany na straty

hm niech wam bedzie ... ale wcale nie wygladalo to na zartowanie hehe

koniu!!!! bo ci je** nie pije !!

oj Szymon Szymon,jaki Ty naiwny jestes

Cytat:
2006-10-09 17:38:21, MCQUEEN pisze:
... bo o mnie tona bank...

nooo tak tak jasne. kto o kim....

eeee tam!

chujnia Panie chujnia

-----------------
http://plepleple.pl

Witam i dziękuje za ciepłe przyjęcie nowego, zapoznałem sie z regulaminem, dostane koszulke klubową?

Angus - okolica wiadoma, sory ze sie nie odezwałem ale odsypiałem tydzien, teraz mam prace w łodzi to w kutnie jestem co drugi weekend.

Zoom - auta nie obniże, tzn nie teraz. Dopiero co go podniosłem bo oczywiste ze rzuciłem na glebe i skończyło się to w sumie w przedziale roku: rozwalonym mocowaniem poduszki pod silnikiem, wielokrotnym przywaleniem w asfalt skrzynią, aż w koncu pękła.. nie wspominam o "kurwach" rzucanych podczas pokonywaniu torowisk i innych dziur... 8 jakos nie pasuje do obniżania od technicznej strony.

Tadzik, w sumie masz racje, ale mniejsze znaczki masz tylko ty, po 80zł sztuka cfffaniaku

Zmiany.. no chciałbym pare rzeczy zmienić, zdobyć brakujących detali. Ale wiadomo jak z dostępnością. Na pewno kierunki od poloneza robią aut.

porównujac do wartości auta to te 80 zł to już pestka

a ja mialem to kupic