| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
gieroy LOB MEMBER granatowy panzer ale ... Siemianice | 2003-05-31 19:48:44 Cze disel kurcze myślałem że masz elektyczny kurza twarz. Ale nie rozbierałem jeszcze także niestety ale nie pomogę.
Pozdrawiam |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2003-06-02 13:17:15 powinno byc równo ........ |
disel Gliwice | 2003-06-02 19:03:32 oki dzieki piotrze wiec ja mam teraz dobrze |
gieroy LOB MEMBER granatowy panzer ale ... Siemianice | 2003-06-02 20:15:59 disel ty się lepiej weż za zrobienie jeszcze lepszych zdjęć (środeczek, silnicze itp)
Pozdrawiam |
disel Gliwice | 2003-06-04 08:52:42 juz pisze co i jak:
1 odkrecasz wajche do krecenia 2 sciagasz oslone --> plastykowa plytka na dachu wktorej jest wajcha i lampki 3 widzisz jajowaty element przykrecony dwiema srubami ( do tego elementu byla przykrecona wajcha) --> ten element jest na 100% zepsuty Element jest zbudowany tak: korpus (czyli cala obudowa) pokrywa (jest od gory) oska (przechodzi przez niego) pierscien ( w srodku) wlasnie ten pierscien jest zepsuty ten pierscien ma pelno naciec i rowkow ktore sa odpowiedzialne za zatrzymywanie sie dachu w okreslonych pozycjach na 99% cos tam jest wyrobione lub wylamane moze byc nawet pogiete nie boj sie tego rozebrac to jest calkiem proste podobnie wposkladaniu aha jak to porozbierasz to w dziurze w dachu gdzie wchodzi oska z tego elementu zobaczysz dwie sprezyny !!!!! sa to ciegna szyberdachu one go zamykaja i otwieraja postarj sie ich nie przesowac bo jezeli po poskladaniu dach bedzie szedl nierowno albo calkiem sie zaklinuje to nie wpadaj w panike mozna to wycentrowac tzn wyrownac naciag obu linek za pomoca jakiegos palskiego narzedzia ( wkladasz tam don tej dziurki i przesowasz jedna wlewo druga w prawo i obserwujesz przesowanie sie dachu tak dlugo naciagaj az ciegna nie beda mialy luzu a dach bedzie rowno) powodzenia najlepiej centrowac przy calkowicie zamknietym dachu |