Aparat cyfrowy cz.2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do kupienia aparat Sony MAVICA MVC-CD1000.
W 100%sprawny, z legalnego zrodla...

Ile to jest warte.. ??

Ja mysle ze cos kolo 1200...

Powiedzcie czy brac i czy to jest dobra cena.

Parametry mi wystarczaja.. a opcja zapisu na CD jest

Tylko w tym miejscu udało się coś znaleźć. W mojej ocenie to bardziej aparat dla Ptaszyny, albo Łukasza (ale z większą matrycą) niż domowego pstrykacza.

1200złotych polskich?????...za tyle to nawet pijany złodziej by ci go nie sprzedał ....ale nie będę się zarzekał na mój gust to jednak kwota ekstremalnie zbyt mała!...no chiba,że złodziej jest narąbany prawie do nieprzytomności i potrzebuje się "dobić"

Wiec za aparat mam zaplacic 1200 PLN tak jak mowilem

Cytat:
W mojej ocenie to bardziej aparat dla Ptaszyny

Eee, jak dobrze pojdzie to w tym tygodniu jade po Nikona F90X z MB10 i MC20, z moim Nikkorem AF 85mm/1.4D bedzie bardzo bojowy komplet!
Teraz juz nic tylko uczyc sie w koncu zdjecia robic.

Troche o tym co aparat potrafi (w jezyku ang)

Wiesz, właśnie w tym angielskim opisie zwróciłem uwagę, że tan aparat jest bardzo energochłonny. (brak funkcji Stamina i gigantyczny akumulator - 7,2V i 1500 mAh)
Zastanów się, czy nie będziesz musiał biegać z ładowarką.

Aparat jak aparat...ALE TE AKUMULATORY !! ...KeyJey! Jak Ty będziesz robił zdjęcia mając zajęte 2 ręce???....no i trudno się dość poruszać z obciążeniem 2 x 45 Ah A poważnie: Gratuluję farta!!...uważam,że to wyjątkowa cena!...no przecież byle badziew cyfrowy potrafi kosztować na dziś ponad tysiąc..

Ja też go chcę ....plizzzzzzzzzz

Fotki z tegoz aparatu

Fura stojaca pod Min. Fin

Wykorzystanie zoom'a optycznego x10

Różyczka miniaturka

To już go masz? Nieźle wychodzą te zdjecia Chyba zacznę zbierać kaskę na jakąś cyfrówkę

Andrzej... zrobilem dzisiaj 160 fotek.. (kosztowalo mnie to 2,50 PLN )

Bateria starczyla mi na 1,5 godziny no i na 160 fotek w max rozdzielczosci (1600x1200 badz 1600 -3:2) i dwa filmy po 15 sekund.

Wielkosc tej bateri nie jest przerazajaca... dwa pudelka zapalek obok siebie....
Jest to typowa bateria jak we wszystkich kamerach cyfrowych i analogowych firmy SONY. Tak wiec kupno drugiej nie jest problemem. Koszty nie sa mi niestety znane.

Plump! Ty się dziwisz??? Chiba ktoś byłby niespełna rozuma gdyby od razu nie rzucił się do zakupu tej okazji!!! KeyJey!-gratuluję farta!

Cytat:
2003-06-04 00:10:51, KeyJey pisze:
[...]w max rozdzielczosci (1600x1200 )badz 1600 -3:2

Masz na myśli proporcje 3:2?

Cytat:
Jest to typowa bateria jak we wszystkich kamerach cyfrowych i analogowych firmy SONY. Tak wiec kupno drugiej nie jest problemem. Koszty nie sa mi niestety znane.

Może to i lepiej

Cytat:
kosztowalo mnie to 2,50 PLN

Co kosztowało 2,5 złociszów?

A dziwię się (to do Bogusia), bo niedawno czytałem posty o chęci kupienia... no i tak jakoś myślałem, że to trochę potrwa zanim KeyJey stanie się właścicielem tego cacka

Aparacik SUPER!
Zajebista optyka!
Szkoda tylko że matryca 2megapixele bo po powiększeniu tych zdjęć jednak widać że brakuje im tej krystalicznej ostrości...
No ale za taką cenę to ja bym nie wybrzydzał

Plytka CD-R 210MB/24min