Troche się pobawiłem Corelem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... naprawiajac i scalając fotki Ładziawek

brałem je z katalogów na niemieckiej lada-welt.de

1. Łada 2102

oryginał wyglądał tak: lada-welt.de/Prospekte/2101/2102-2/hauptteil_2102-2.html

2. Lada Nova

oryginał wyglądał tak: lada-welt.de/Nova_Shigulli/Nova-Prospekte/Lada_2107/2107_2_Seite/2107_3_Seite/hauptteil_nova-sport__2_.html - z tym miałem straaaszne przejscia bo połówki się bardzo odcieniami różniły i w ogóle szkoda gadać - jakosć niestety musiała na tym ucierpieć

3. Lada Samara Carlota

oryginał wyglądał tak: lada-welt.de/Prospekte/2101/2102/2103/2104/hauptteil_2108ch-2.html

uff więcej nie bawię się w takie rzeczy

jak się bardzo nudzisz to w przypływie chęci może wrzucisz do galerii moje fotki które Ci wczoraj przysłałem bo już się nie mogę doczekać.
Dzieki wielkie

195.150.240.2/~ladaklub/galeria_klubowe.html

Proszę

Kurcze super wyglada ta samarka.Chcialbym taka

Samarka fajna ale super to wygląda to u samej góry . Ta Nova też całkiem ciekawy wozik był

u, zdolniacha jestes....
ja do grafiki mam 2 lewe rece...

Jesteś dobrym "sklejaczem" stron i "czyścicielem" kresek
Jako następny etap -> mógłbys dać jakies wariacje n/t ład (propozycje stylistyczne nowych modeli, tuning istniejących, etc.), a potem... dostaniesz może fuchę w biurze konstrukcyjnym w Togliatti za 50,- USD/m-c

To jakby co Konri może w swoim czasie dokonałbyś obróboki zdjęć modeli na mojej prezentacji, jeżeli kiedyś rzuciłeś taki pomysł?. Tylko, że ja nie wiem na czym miałoby to polegać. A co do sklejania faktycznie jesteś bardzo precyzyjny. Pozdrówka.

jeszcze raz wielkie dzięki za galerie jak będę miał więcej to przyślę.
Wracając do tematu to bardzo dobra robota ze zdjęciami

jasio - masz szanse na taka LAdziankę- tylko białą i pięciodrzwiową . Jeździ takie cos po Kraśniku, a na dodatek włascicielka jest w pełnej nieświadomosci o tym co ma . Na moje pytanaie czy to auto przyiozła z Belgii( bo to carlota0 - odpowiedziała niee, to z lublina
))
Może bedzie chciała ja sprzedac???ma nawet oryginalną sportowa kierownice z nabą momo (ale znaczek jest z napisem SAMARA))

No ja wlasnie ze wzgledow praktycznych wolalbym pieciodrzwiowa ,kurde zaciekawilo mnie to.Nie masz przypadkiem numeru ?.Btw.dzisiaj dzwoniłem do goscia ktory handluje ladkami.Jezdzi kupuje taniej i sprzedaje.I raczej byle czego nie bierze.Ma wlasnie samarke 5d ,rocznik 92/93.Od pierwszego wlasciciela z przebiegiem uwaga :49 tys!!.Ale ceni ja 5900 i nie ma gazu.Troche drogo jak dla mnie i musze najpierw sprzedac swoja 2107.Takze jakbys mial numer to bardzo bym cie prosil o niego.Pozdrawiam

A co do samarek to mam jeszcze pytanko jak wyglada w nich sprawa hamulcow tzn skutecznosci i drogi hamowania ?.Pozdrawiam

Nie mam numeru, ale ta pani ma adres naszej strony))
Moze się zjawi jak bedzie chciała sprzedac auto bo na razie nie chciała((
HAmulce są dobre ale kupuj tylko dobre klocki (Lucas , ferodo ) bo zniszczysz tarcze
Paweł