[S] Dużo A grupowych części do 126...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do sprzedania dużo części do fiata 126 mi :

1. głowice planowane od 3-3,5 mm z polerka kolektorów twardymi sprężynami, zaworami w stanie bdb 3 sztuki
2. 2 kompletne zawieszenia wachacze ,resory, amorki sprężyny ciachane , piasty mocowania itp bzdety
3. 2 kompletne układy hamulcowe przewody , bebny rozpieraki , okładziny mocowania itp bzdety
4. 4 koła zamachowe w tym 3 toczone pod wieniec
5. 3 bloki silnika kompletne w stanie bdb
5. sportowe wałki rozrządu I : kopia od Mandery wraz ze szklankami przejechane ja wiem moze z 3 tys km , II Świątek 385 w stanie średnim , i pare seryjnych wałków
..wały korbowe jeden bisoski badz 700 ale nie jestem pewien, panewki i zmimery wpizdu uszczelek i czesci zamiennych gażnik Holley 28 IPC 6 z przystrawka...
6. kompletne 2 skrzynie biegów seria
7. Sportowy wydech mała puszka na rurach 40 mm od kolektorów do puszki i 40 wychodząca z puszki PUSTAK
8. klapy tylnie
9. 2 belki
10 . Swiatła ,przełaczniki, zabieraki , łaczniki, gumy , elektryka , wyscieraczki silniki, koła z oponami odlew z ciasteczek 12", jakieś zdezak chrom jeden, tył plastiki, siedzenia seria , jedne skurzany kubełek , zegary ze 127 przystosowane do maluszka ,pompki , no ogolnie 3 maluch mam w piwnicy jak coś potrzeba to pytac ja obadam czy mam ...gg 2367552 badz soundbart@poczta.onet.pl lub 696 232 122

[ wiadomość edytowana przez: barti125pgroupB dnia 2007-02-22 17:25:56 ]

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2007-02-22 17:57:53 ]
[ powód edycji: tematy o sprzedazy oznaczymy przez: [S] !!!! ]

O kogo ja widzę na forum Witam witam ziomka
Ale nie róbmy OT

Dasz rade zrobić jakieś foto tego:

"Sportowy wydech mała puszka na rurach 40 mm od kolektorów do puszki i 40 wychodząca z puszki PUSTAK"?

Wstępnie klepię.

no postaram sie dzisiaj cos popstrykac.. i wrzuce to i owo..:]

To ja poproszę zdjęcia gaźnika i przystawki, wstępnie też te części klepie.

-----------------
--=RACE TECH=--

ile za glowke?

co do za walek od Mandery? nie slyszalem

za glowice po 120 zl...

mandera to zomus ktory wraz z pachoniem kiedys dzialali i robili mocne wyczynowe N i A grupy.. Mandera to slynny polski wyscigowiec ktory mieszka w mikołowie..i jest naprawde dobry w tym co robi tylko sie cieni chlopak..no ale co do walka ja mialem a grupe na tym walku oraz pustym wydechu jechalem 130 km/h w trzy osoby silnik sie kreci od dolnych parti obrowtow az po sama góre jesli masz vupexa Venturi tak jak ja to jest juz mega bajka :]

Cytat:
2007-02-22 17:36:29, Royber pisze:
Dasz rade zrobić jakieś foto tego: "Sportowy wydech mała puszka na rurach 40 mm od kolektorów do puszki i 40 wychodząca z puszki PUSTAK"? Wstępnie klepię.

chcialbym powiedziec ze klepie jako drugi i czekam na fotki

masz moze podstawke pod seryjny gaznik, powiedzmy 20mm wysokości?

klapy z laminatu? Jak tak klepie 1 sztuke.

niestety nie metalowe ...

Kółka i łańcuszek rozrządu,
seryjny, prawdziny, fiatowski, najlepszy, oryginalny, dobry
bym miał zapotrzebowanie...
Posiadasz?

Cytat:
2007-02-22 18:50:04, barti125pgroupB pisze:
mandera to zomus ktory wraz z pachoniem kiedys dzialali i robili mocne wyczynowe N i A grupy.. Mandera to slynny polski wyscigowiec ktory mieszka w mikołowie..i jest naprawde dobry w tym co robi tylko sie cieni chlopak..no ale co do walka ja mialem a grupe na tym walku oraz pustym wydechu jechalem 130 km/h w trzy osoby silnik sie kreci od dolnych parti obrowtow az po sama góre jesli masz vupexa Venturi tak jak ja to jest juz mega bajka :]

masz jakies dane tego wałka? ba mam taki sam a przejechałem na nim ponad 100 tyś i nie widac żeby stracił na wymiarach.
Miałem do niego dane ale przy przeprowadzce dawno temu mi wsiąkło.

Witam ile za główke: głowice i ile za kopie od Mandery

a wiec co do walka to nie wiem byle u ziomka co u niego Mandera robił walki i on mi zrobil taka specyfikacje jak Henio wsadzal do swoich silnikow..co do wymiarow walka to musze go z silnika wyjac i pomierzyc to napisze..cena walka z szklankami przejechane nie wiele ( bo zadzwonile maluche po pracy i teraz mam duzego fiata dlatego sprzedaje taile do maluszkow) ale cena tak mysle ze 180 zl do negocjacji..a głowica 120 no i w sumei tez mozna by sie dogadac :] A dopisze jeszcze ze mam tam jakies gazniki a grupowe i co fajnego mam dysze szczelinowa orginal :]ale nie wiem czy bede sprzedawac

w sobote pstrykne wszytko i w rzuce bo nie mam jak inaczej..:]

Cytat:
zegary ze 127 przystosowane do maluszka

ile za nie? one sa z obrotkiem? jak montowane? wstepnie jestem zainteresowany

nie zegary bez obrotomierza niestety ale dwie tarcze piedkosciomierz i drugi z czema swiatelkami cisnienei oleju ladowanie wskaznik paliwa i chyba cos jeszcze ale nie pamietam :] zrobie w sobote foty to wstawie na forum

wstepnie klepe jedna glowke i walek od Mandery (czekam na foto)

a ile za zamach stoczony chcesz?

[ wiadomość edytowana przez: zawodnik dnia 2007-02-23 08:39:46 ]

nie czekam na fotki wałka biore !!! moje gg 4334070