MotoNews.pl

Sprzedam....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Krótko i na temat:

- Espero 1,8CD (wersja bez poduchy i ABS)
- przebieg pewnie ze 340kkm
- blacharka stan zły !!!
- mechanicznie raczej ok
- do wymiany silnik krokowy
- przednie opony szrot
- alusy
- do wymianany sprężarka klimy (chyba, ze ktoś sie zabawi w naprawę mocowania łożyska, bo sprężarka jest ok)
- w zeszłym roku wymieniana chłodnica na nową i niewiele wczesniej skraplacz klimy
- LPG Landi II generacji
- fotele ok
- ułamane lusterko lewe (wszystko jest, pękła aluminiowa część)
- auto zarejestrowane, badania były do 10.02.07r.

Wóz dla osoby chcącej się bawić w remont albo do "przeszczepu" ))

Sprzedaż TYLKO w całości!

Oczekiwana cena 2000PLN

A teraz mnie pewnie niektórzy zniszczą

Pozdrawiam,

Grzegorz

napisalbys jakis nr kom czy cos

W jakim stanie silnik ?

Silnik jest ok. normalnie pali. Do stycznia nim jeździłem, teraz stoi w garażu, bo się następca nie mieści Jest zmieniona uszczelka pod głowicą (bez sensu, bo pękł pasek tylko, a myślałem, ze głowica poszła). Rozrząd jest całkiem nowy i pompa. przejechane jakieś 10-15 tys. Nie brał oleju, natomiast sączy się chyba z okolic uszczelniacza wału. Zresztą kto zna 1,8 i2,0 wie, że co jak co ale silnika się nie da zajechać. I ważna informacja:ZAWSZE jeździłem na pełnym syntetyku (5w40 Lotos-nie komentować proszę , bom zadowolony z tego oleju i nie tylko w esperaku).

Gratis dorzucam skrzynię biegów na części (wyskakiwała 5)

A telefon, oj...501 18 36 18.

Grzegorz

w górę....

Ogłoszenie nieaktualne.

Był Esperak, pora na Volvo.

W stajni zagościł V70 2,5tdi `97.

Piotr_ek mozesz teraz po mnie "jeździć", że jednego starucha zamieniłem na drugiego

Ale 140kucy i 290Nm nawet przy masie własnej 1600kg to miłe doznanie ;p.

Świetne auto.

Gratki !

Dzisiaj sie bualem takim tylko S70, szczerze mowiac to 850 bardziej jest volvo, ale motor malinka

Cytat:
2007-03-02 23:36:33, maskekk pisze:
Dzisiaj sie bualem takim tylko S70, szczerze mowiac to 850 bardziej jest volvo, ale motor malinka

Tu masz wiele racji. Środek to już nie Volvo

Ale zewnetrznie V70 to w zasadzie 850, z przodu subtelne róznice tylko. Miała byc 850, ale wyszło jak wyszło.