Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Wojo Vivaro / był Rally C ... Kraków | 2007-03-07 00:35:56 Mogę Ci dać namiary na gościa, u którego robiłem już duuuużo rzeczy, i jest dobry, ale nie tani. Zresztą ma autoryzację Nissana, miał Toyoty ale nie chcieli płacić ![]() Lukas_s powinien też dać Ci namiar na gościa, który wydaje mi się w porządku cenowo, byłem u niego raz. |
![]() lukas_s Sympatyk FEFK był MKVI/była Viki/j ... KRAKÓW Nowa Huta / Niepołomice | 2007-03-07 09:32:43 hehe Wojo mi robi reklame
wiec tak zakladmieści się w Zielonkach ul. Krakowskie Przedmieście 60 Wadowski Blacharstwo - Lakiernictwo tel (012) 285 - 09 -05 lub kom 0-600-421-276 gosc mily, uprzejmy jak ja chcialem robic swojego essa i mialem tam - wymieniac progi - robic cala bude [podszybie, podloga, troche drzwi, nadkola] - zakladac inne zderzaki + spojler na klape - malowanie calosci + zderzaki, spojler, lusterka - zabezbieczenie antykorozyjne koszt 3500 zl - po znajomosci bo to tesciu kolezanki koles ma autoryzacje toyoty i chyba innych robi dla Warty i Pzu |