| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
djdaro7 kępno | 2007-03-02 18:51:50 jakas tempa strzała ;P wogole sie na autach niezna... ![]() |
sawi Oma C Lubin | 2007-03-02 18:57:43 A sama pewnie zapier...a daewoo tico... |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2007-03-02 19:15:42 Bo pani prowadząca zaufała Actimelowi i jej się teraz lekko pop.... |
AndrzejMT LOB NET MEMBER Omega A Radom | 2007-03-02 19:26:45 ..Poza tym caly ten Automaniak max srax to jakas parodia nie wiem tylko czego.. Martyna robi sie mokra chyba siedziac w tym kubelku i przeprowadzajac pseudo wywiady jarajac sie czym popadnie.. Jak dla mnie to program porażka, a sluchajac ich komentarzy moj synek robi kwasna mine ![]() |
sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec | 2007-03-02 20:51:24 Ja to widziałem dosłownie godzine temu i mnie zirytowała głupia c...
Panience Martynie w dupie się już chyba poprzewracało od tej popularności. Nie pamięta wół, jak cielęciem był... |
Brutal LOB MEMBER Szczytno | 2007-03-02 21:15:26
bogatej wolno i jezdzi skuterem, wkoncu paliwo drozeje |
pit-ilawa iława | 2007-03-03 10:47:37 trzeba szmacie "auto świat" nr7 pod nos podetchnąć . Napewno zapoznaliście zie z narodowym testem ( Omka na 3 miejscu ) |
sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec | 2007-03-03 10:55:44 W sumie, to Ona coś ma nie hallo w głowie, bo na Porsche też psioczyła kiedyś, więc ja już nie wiem co ona lubi, pewnie nie ma specjalnie własnego zdania, tylko co usłyszy od kogoś, to powtarza, więc zdanie jej się zmienia, co tylko z kimś porozmawia...
Może kiedyś nas oświeci, co lubi naprawdę, ale to musiałaby zmienić kubełko... A tak na koniec, to mi nerwy przeszły, bo mi się przypomniało, że o gustach się nie rozmawia... [ wiadomość edytowana przez: sewcio dnia 2007-03-03 10:57:05 ] |
irekwielki Opel Omega B Gdańsk | 2007-03-03 10:56:55 Pamiętam jak kiedyś w TOP GEAR w wiadomościach powiedzieli ze niestety opel przestaje produkować omege. Powiedzieli ze smutno im bo zawsze jak czekali na taksówce chcieli by była to omega z racji na ilość miejsca na tylnej kanapie.
Jeździłem wieloma samochodami, ale zawsze omaga mi sie podobała i nie znam nikogo kto by powiedział, że omega jest nie fajna. Nie jest ostentacyjna jak bmw czy mercedes, a kolega który miał merca e klasę powiedział ze omega jest bardziej komfortowa, wiec co pani prowadząca chce od omegi?? |
profil-usunięty | 2007-03-03 11:02:09 Się chłopy zagotowały Wyluzujta
Widać że opinia panny Martyny dla co niektórych jest wręcz życiowej wagi ![]() |
irekwielki Opel Omega B Gdańsk | 2007-03-03 11:04:57 Immo pewnie ze nie ale wpienia mnie jak ktoś gada coś co nie ma odniesienia w rzeczywistości, Tak samo się denerwuje jak np czasem przelatując po kanałach radiowych usłyszę radio ESKE i tam tekst:
wygraj podwójne zapro na impre w disco max. Wrrr. Ludzie młodzież słucha |
profil-usunięty | 2007-03-03 11:13:01
A co do stwierdzenia "bez wyrazu" - rzecz gustu. Jeden lubi pomarańcze a drugi jak mu nogi śmierdzą . Chociaż z drugiej strony, nie oszukujmy się - Omega to nie np. Aston
![]() |
irekwielki Opel Omega B Gdańsk | 2007-03-03 11:42:46 Immo. Bardzo Cie polubiłem Bo wszystkie Immy to fajne chłopaki |
omegolotC30NE Czerwin | 2007-03-03 12:26:09 Się czepiacie Martynki, fajna jest Superancko się ślini jak coś mówi ( to od oleju Kager) A tak serioto w turbo już nie mają pomysłu na dobry program, więc wygniatają.....
Nienawidzę Jej, tak samo jak młodego Zientarskiego. Wyłączam normalnie tv. Fajny jest Top geer i Monster garage (sory jak skaleczyłem) |
miklo DEADSOUL V6 w autobusie Warszawa | 2007-03-03 12:38:58 Ale o co chodzi? Omega jest bez wyrazu To jest bardzo dobry samochód użytkowy, ale szału wyglądem nie robi. Liroy, to nie jest przeciętny Kowalski, tylko gość lubiący być widoczny z daleka. I faktycznie można było się spodziewać, że jeździ czymś bardziej rzucającym się w oczy.
Nie skrytykowała więc Omegi samej w sobie. Stwierdziła jedynie, że te auto nie pasuje do wizerunku Liroya. I tyle ![]() |
sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec | 2007-03-03 15:21:28 w takim układzie Leroy ma tylko jedno auto, które może go wyróżnić z tłumu... |
ElwoodWroclawiak Volvo V70 Wrocław | 2007-03-03 16:16:12 Wodzowie szanowni ! Kierownicy pięknych waszych Klusek!
Ludu pracujący!
Nie ma co się podniecać panią Martynką i temu podobnymi. Zrozumcie, jej mąż daje jej kasę na wszystko byleby mu w domu dupy nie zawracała i nie pierdzielila głupot nad uchem, nawet na Mount Everest babę wysłał (pewnie miał nadzieję ze załapie się kobita na te 50% które nigdy nie zchodzi ze szczytu) Opinie takich osób nie powinny was aż tak gotować! Kochacie swoje wozidełka i to najwazniejsze!!! Żadna Martyna czy inne Top Gear (szacuneczek) nie przekona mnie że najbardziej zajefajnym autem jest Ford Focus 2 z 2 litrowym silnikiem czy jakies inne Pagani Zonda (osobiscie wstydziłbym się jeździć tym po ulicy - De gustibus....) Jeżdżę Omcią i jestem z tego dumny ale nie robię z tego religii. Chłopaki jesteście wielcy, jeździcie super autkami, wiecej dystansu do kretynów! Pozdrawiam |
Krzysiu1981 Transport 1,6t cała ... Warszawa | 2007-03-03 17:18:21 |