Witam wszystkich- potrzebna pomoc odnośnie instalacji gazowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

h Witam wszystkich jestem nowym aspirantem do Klubu, posiadam od niedawna Omege B 2,0 16v x20xev kombi 97r. należę do grona szpetnych czterdziestoletnich ale to nie przeszkadza w niczym. Mam pytanie natury gazowej :jaką instalację gazową najlepiej założyć do tego potworka, nadmienię że przedtem jeżdziłem kilka lat Omegą A 2,0 ze zwykłą instalką BRC, i nie było większych problemów.pytam się bo co rusz słyszę że zwykłe instalki nie nadają się za bardzo, jak już to sekwencje tylko jakiej marki? Lovato, czy jakąś inną , może polską? proszę o doradzenie, tylko nie tak jak ktoś mi doradził " kup se najdroższą i zainstaluj najdroższą" -bo to nie konstruktywne,i mało ciekawe , nie wspomnę że nie wykonalne, pozdrawiam wszystkich posiadaczy Omeg. A zapomniałem dodać jestem z Poznania

nie ten wątek!

ja mam brc sekw. jezdze 2 lata i gicio

mam identyczne auto, z identycznym silnikiem. zalozylem polska elpi-gaz z kompem leonardo pro. dalem chyba 2250zl za IIgen, dokupilem interfejs za 40zl i teraz za pomoca laptopa sam moge duzo regulowac.
co prawda byl jeden problem z przelaczaniem na gaz, ale... sam ustapil po jakims czasie (w serwisie pewnie by to zrobili, ale nie mialem czasu podjechac).
a zakladalem na ul.skorzewskiej albo malwowej (nie pamietam).