Ciekawa warszawa...pickup

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
myśle ze zasługuje na uwagę

ale wypasss !!!

Zajefajne felgi ,tesh takie chce

przód i fele OK , nawet super ,ale tył jakis taki plastikowy

U nas w 3mieście też taka warszawka jeździ. Kolorek oczywiście tyćke inny bo ni to czerowny ni to różowy. Ale felasie prawie takie same i też tak fajnie odstawiona. Naprawdę miodzio

ladna ladna ale najbardziej ciekawi mnie jak ten ktos zrobil ta deske (gorna czesc) bo jak mi sie wydaje to jest "obite" materialem i w piekny sopsob
wiecie cos o tym??????

"Babcia" po tuningu
A wyobrażacie sobie takie "rodzynki" w latach 70-tych ???

No ale prawdę mówiąć no to jest już kilka takich "odjechanych",iodbudowanych i przetuningowanych Warszaw

wyje...na w kosmos!!!!!!! juz sie zakochalem zrobie fiata i kupuje warszawe)

Co do deski rozdzielczej to w orginale tez wystepuje tam materiał, w tym przypadku doszło do zamiany seryjnej "ceraty" na inny materiał, inna sprawa, ze koleś troche "pocudował" z częścią gdzie są wskaźniki, brakuje okrągłego zegara i miejsca na głośnik pod radiem. Innymi słowy: Ciesze sie że podoba sie Wam warszawka mojego dziadka bo troche czasu nad nią spędził.

wszystko super tylko kalmki!!!takie stare klamki chromowane są piękne i dodały by uroku autu..a tak tylko 5+
ale te klamki to szkoda że usunięte...
troche w stylu lat 50tych zrobione(gdyby nie klamki) taki hot road (tak sie to pisze?) amerykańska fura i wszystkie moce i klimatyzcje nie potrzebne w takiej warszawiance...

no to do amerykańskiego hot road'a brakuje tylko gwiżdżacej, szumiącej, wyjącej pod maską pięknej V-ósemki, no może szóstki
choć cholera wie co tam pod maską gra, niby dwa wydechy...
ktos moze wie coś wiecej.....??

To są fotki z tegorocznego bemowa ktore odbyło sie w ten weekend a fotki znalazłem w sieci i niestety nic nie było napisane

we warszawie V8? nie wolał bym dolnozaworowy silnik M20 o mocy 57koni... i pojemności 2120cm... po tuningu mógłby mieć troche więcej...stopień sprężania tylko 7.. dokładność wykonania hm tu by można poprawić fabryke, no i trzy biegi...ale taki
moment 12 KGm przy 2500tyś obr!! a moc przy 3600
no ale V8 to tylko plymouth fury...
a ta atrapa z przodu jest po prostu ...no piękna..

Dobra Warszawka nie jest zla! Super zrobiona!

Cytat:
2003-05-12 10:52:39, simon_pg pisze:
U nas w 3mieście też taka warszawka jeździ. Kolorek oczywiście tyćke inny bo ni to czerowny ni to różowy. Ale felasie prawie takie same i też tak fajnie odstawiona. Naprawdę miodzio

Stoi w Sopocie a kolorek to taki intensywny czerwony
Jest bardzo dopracowana,robi wrażenie

jak dla mnie gicior. Już się zamierzaliśmy z McQueenem na jakąś warszawiankę ale z kasa kruchutko ...

Dokładny opis tej furki znajdziecie tu

i ma taką samoą gałkę zmiany biegów jak ja

Sieśli się nie myle to widziałem kiedyś identyko tylko czarną....

A wyobrazcie sobie takie felusie w czrwonym kanciku to by było coś hy hy hy