Szybkie pytano o oc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chcę kupić ladziankę 2103 w sumie auto na części ale jeździ. oc i przegląd skończyły się w styczniu a auto stoi w krakowie. czy da się wykupić jakieś krótkoterminowe ubezpieczenie tak by tym autem dojechać do wrocławia???

Wykup sobie w AXA na miesiac

z tego co sie orientowalem jakies 3 miesiace temu...nie ma czegos takiego jak ubezpieczzenie OC krotkoterminowe. Znajmoy ktory jest agentem PZU mowil ze o tym stanowi rozporzadzenie odgórne a nie poszczzególny zaklad ubezpieczen...

Nie ma ubezpieczenia na miesiac czasu. Jest ubezpieczenie roczne rozlozone na 12rat. (AXA)

a nie masz kogos znajomego z laweta bo na miesiac chyba nie wykupisz a nawet na pol roku to koszty i tak beda wieksze niz laweta

laweta niewiele zmienia... kazde auto musi miec OC... nawet jak stoi na lawecie ... ubezpieczenie musi byc wykupione z data taka sama jak data spisania umowy kupna, chyba ze kupujesz pojazd ubezpieczony, ale ogolnie chodzi o to zeby byla ciaglosc ubezpieczenia...

normalnie bym wykupił ale nie sądzę by auto nadawało się do remontu. raczej na dawcę części więc nie będę go rejestrował. postawię na podwórku i rozszabruję

chyba że okaże się że stan nie jest tragiczny to może z rok pośmigam i moją niebieska będzie odpoczywać

własnie dostałem zdjęcia tej 2103 z krakowa. niestety nie jestem nią zainteresowany. cena 400 zetów z gazem. jak ktoś chcę doam telefon do właściciela
popatrzcie na foty

nie wiem jak inni, ale ja widzę piękne krzyżyki...

Cytat:
2007-03-07 08:02:29, Góral pisze:
nie wiem jak inni, ale ja widzę piękne krzyżyki...

Ja tez.

a ja widzę zdjęcia

ja tam nie widze fot....
DEx

tu sie schowaly

Tragiczna.....
DEx

Zmeczona zyciem

Co wy pindzilicie??
Jak za 400zl z gazem to idealna bym powiedzial

To auto juz nic nie ma z Lady 2103 wyglada jak mutant....:/
DEx

Witam
Cytat:
2007-03-07 22:30:09, mwarchalowski pisze:
To auto juz nic nie ma z Lady 2103 wyglada jak mutant....:/ DEx

Dexiu, sam jesteś mutant... wygląda jak 2106 po prostu

nie do końca bo z tyłu ma resztkę ramki chromowanej....no i ten piękny przyklejony pasek gumy imitujący chromy....i zderzak od 125p.....