| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
cmatt LOB MEMBER OPEL SENATOR i OMEGA Kielce | 2007-03-06 19:59:10 Od początku jade sobie dzisiaj a ty mi na moim digitalu pokazuje predkość z palca raz 90 a raz 40to znowy jakieś 67 i znów 34 po pewnum czasie objaw ustał zegar pokazywał zero, wiec ja na kanał ogladam kable usrtojstwo, oczywiście nie wyjme go ze skrzyni bo ni ma podejścia i tera moje pytanie co padło, mnie sie wydawa że albo jaki kabelek sie ukrzył przy imulsatorze albo sam impulsator szlak trafił. Co wy na to i jeszcze jedno pytanie jak to wyjąć a nie bardzo sie narobić
Pozdrawiam cmatt Ps skrzynia automat |
cmatt LOB MEMBER OPEL SENATOR i OMEGA Kielce | 2007-03-06 20:49:21 A powiedzcie mi przyjaciele czy impulsator jest rozbieralny i jezeli tak to w jaki sposób bo ja myśle że sie któryś kabelek upierniczył odrazy przy wyjściu z impulsatora, mam takiego czuja coś.
pozdrawiam cmatt |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | 2007-03-06 21:14:23 podobno nie jest rozbieralny ale jak usłyszysz cenę nowego to napewno go zaczniesz rozkręcać.
mnie sie go udało naprawić |
cmatt LOB MEMBER OPEL SENATOR i OMEGA Kielce | 2007-03-07 21:45:16 Dziś rano jade do garażu coby to ustrojstwo rozebrać a ty zonku ruszam a na wyświetlaczu pokazuje predkość zrobiłem jakieś 20 km i działa wiec dałem spokój z naprawą niestety wieczorem znów zaczoł warjować i znów nie działa cholerka chyba impulsator pada a nie kabelki jak myślałem.
pozdrawiam cmatt |