Polska Jazda w TVN Turbo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dopiero co miałem okazje rozmawiac z Panem redaktorem z TVN-u Turbo. Planują nakrecić serie o polskiej motoryzacji pod nazwą "Polska Jazda".
W pierwszej kolejnosci, po uzgodnieniu z Kazikiem, przekazałem jego namiary (chodziło o potwora).
Aczkolwiek Pan Redaktor wykazał zainteresowanie dalsza współpracą z naszym klubem i możliwościa przedstawienia innych samochodów spod znaku The Fiat And The Furious. Mogą to być samochody klasyczne, rajdówki, swapy i cokoliwiek interesującego co mamy do zaoferowania
Mam nadzieje, że znajdą sie pośród Nas ludzie, którzy w miare potrzeby zechcą zaprezentować siebie, swoje samochody, a także barwy klubowe

Zachęcam do współpracy!!
Dejta

Jak by co to no problem
tutaj link do opisu auta

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2007-08-09 15:07:22 ]

jakby co to nie kaszel kolego

Narazie wygląda to zachęcająco,zobaczymy jak wyjdzie w 'praniu'.

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2007-08-09 15:00:52, EksiLeR pisze:
jakby co to nie kaszel kolego

Eksli moge cie prosic o wytlumaczenie mi tej wypowiedzi.

ja jestem wstępnie umówiony na kręcenie materiału pod koniec sierpnia, mam nadzieje że to będzie materiał bomba na miare tvn turbo skrojony, a nie materiał ala wiadomości i któreś tam lecie malucha...

jakby co jestem chetny

Gdyby potrzebowali bisa jako przyklad odlamowej produkcji to jestem gotowy.

PS. Musze w koncu foty porobic swojego malucha, zeby bylo widac jak sie rozwija projekt...

jaqo posiada również drugiego fiata czyż nie?oto odpowiedź.taka mała podkrętka

miejmy nadzieje ze to nie bedzie kolejny bubel

jakby co moj slop jest chetny

W razie czego ja moim pół-liftingiem też jestem chętny. Tylko nie bardzo wiem w jaki sposób się do tego zabrać, jak nawiązać z nimi kontakt??

Cytat:
2007-08-14 16:08:36, Kama86 pisze:
W razie czego ja moim pół-liftingiem też jestem chętny. Tylko nie bardzo wiem w jaki sposób się do tego zabrać, jak nawiązać z nimi kontakt??

to "oni" nawiązują kontakt

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2007-08-15 03:52:35, mar125 pisze:
to "oni" nawiązują kontakt

To widzę że ja odpadam, bo nawet nie jestem klubowiczem, w końcu jeden zlot to za mało żeby coś osiągnąć...

Cytat:
2007-08-15 09:49:27, Kama86 pisze:
To widzę że ja odpadam, bo nawet nie jestem klubowiczem, w końcu jeden zlot to za mało żeby coś osiągnąć...

No nie przesadzaj nie trzeba być klubowiczem żeby mieć coś do pokazania

A tak na marginesie to może i ja się jakoś też załapie
Link do zdjęć

Artur, Ty ze swoim sprzętem to się napewno załapiesz, to już prawie internetowa klasyka!

Mam do Ciebie pytanie - bo chciałem umieścić zdjęcia mojego malucha na forum, F&F i AleFiat, ale nie wiem w jaki sposóbto zrobić? W HTML?

Jakbyś mógł mi wysłać parę wskazówek, to byłoby super!

Cytat:
2007-08-15 16:48:13, Kama86 pisze:
Artur, Ty ze swoim sprzętem to się napewno załapiesz, to już prawie internetowa klasyka! Mam do Ciebie pytanie - bo chciałem umieścić zdjęcia mojego malucha na forum, F&F i AleFiat, ale nie wiem w jaki sposóbto zrobić? W HTML? Jakbyś mógł mi wysłać parę wskazówek, to byłoby super!

TU MOZESZ WSTAWIC FOTKI

Dzięki wielkie, zamieszczę je jak najszybciej!

Pzdr

Ja też się chętnie pokaże ze swoim, nowy motor już jeżdzi, szukuje się na berg cup 24-25.08

wkońcu napisałeś Filip co jest grane zajebiście