Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-06-07 23:52:08 Panowie
poniewaz tak jak pisal SpeedR mamy miec niezle miejsce tam , flage i inne bajery to moze bysmy sie licznie tam pokazali?? prsze was, prosze zrobice to dla klubu, i czy jestescie z Krakowa, ze SZczecina, z Białegostoku czy z Katowic przyjedzcie... Niech raz zlot espero bedzie zlotem,a nie spotkaniem towarzyskim. Apeluje do was!! jelsi na tym zlocie pojawi sie mniej niz 15 samochodow oddaje posadae Administratora. Wszystkie informacje na temat tego zlotu sa w innym topicu wiec sie nei bede powtarzal. TUTAJ PROSZE TYLKLO O WPISYWANIES IE TYCH KTROZY DEKLARUJA SWOJA OBECNOSC !! JA Zrobie wszystko zeby byc, mimo ze 27.06 mm egzamin z OAK - czyli Architektury komputerów ale dla was chloapki moge wszystko poswiecic! |
![]() Tomek-Mydlowski Warszawa | 2003-06-08 00:00:33 jak napisałem mam egzamin z matmy...i nic zagwarantować nie moge....
a techniki komputerowe mam już zaliczone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dominik_Olechnowicz Szczecin | 2003-06-08 00:04:04 z tym szczeciniem to przesadziles ![]() |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-06-08 01:08:35 Tomek ja techniki komputerow gdybym mial cos takiego tez bym pwnie zlaiczyl ![]() a tak mam 40 innych chorych przedmiotow... |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-06-08 09:58:56 no to rzeczywiscie super powody zeby nie przyejchac.... |
![]() witoldnowak Daewoo Espero 1,8 CD ... Warszawa | 2003-06-08 10:28:56 To nie powody tylko zwykłe pytanie |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-06-08 12:01:02 ...................................................................
.................................................................. zerowy odzem.. a woczraj widzialem na raz 13 osob.... tragedia..l. jelsi tak dalej bedzie to ustepuje... ![]() |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-06-08 13:03:42 Miejscówka potwierdzona. Właśnie skontaktował się ze mną telefonicznie pan Piotr Janusz (organizator ATS) i wszystko uzgodniliśmy. Tak jak mówiłem, mamy sektor 3C, uprzejmie proszę o sprawdzenie na planie imprezy Tutaj miejsca lokacji naszego sektora, by niepotrzebie nie błądzić.
Kolejna sprawa jest taka, że do 15 czerwca muszę mieć projekt logo klubu o ymiarach 45 x 45 cm. w celu przyklejenia go na tablicę informacyjną ATS-a. Kolor logo - najchętniej czarny. Jednocześnie będzie to projekt, któy znajdzie się na fladze. Koniecznie muszę mieś jakieś projekty, lub chociaż propozycje i sugestie dot. wyglądu. Tak jak mówiłem, wszelkie info odnośnie imprezy, miejsce lokacji oraz ewentualne wskazania drogi do samego Torunia ![]() Specjalnie dla Was, musiałem więc zawiesić sex - telefon na jakiś czas ![]() ![]() ![]() Jak pisałem wcześniej mój numer dostępny jest też u naszego drogiego Admina. Pozdrawiam. |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-06-08 14:01:02 Ja na 99% będę razem z młodszym bratem i moją kobitką...
A co do logo Klubu - to może zara coś w Photoshopie wykombinuje... Odzew na Zlot tradycyjnie jak zawsze - 5 osób góra i to wszystko... hehehe ![]() |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-06-08 15:50:45 ja tez jade ale jak nie bedzie dwucyfrowej ilosci samochodow to tego samego dnia przestaje byc adminem klubu... |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-06-08 16:24:42 To ma być szantaż ??? ![]() |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-06-08 17:38:52 wlasnie chcecie mnie miec w garci przyjedzcie na zlot i zaglosujcie ![]() |
![]() DENWER Klubowy Weteran Škoda Octavia III mazowieckie | 2003-06-08 19:30:54 Tym razem planowo nie mam szans na tem wyjazd.
Może następnym razem. |
![]() plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2003-06-08 21:46:28 NIE MA SZANS ![]() powód (nie żebym się tłumaczył): 1) To jest 411 km czyli (pali mi około 15 gazu, a podejrzewam, ze w trasie zszedł bym do 13, może 12 choć nie wiem bo q...., mam jakiś ch... ten wymieniony reduktor ![]() ![]() ![]() ![]() 2) Powyższe powody nie mają zanczenia bo pracuję na nockę, a u mnie w firmie nie urlopów, chorobowych, itp a ewentualna zamiana ze zminnikiem jest wątpliwa, bo ostatnio coś nie chce. 3) Nie ma szans, zeby mnie żona puściła!!! Warszawa to jest najdalsze miejsce... choć nie byłbym tego taki pewien Po co to pisze? Bo mi zależy na Tobie Lasombra i uwierz, zrobił bym wiele, zeby być na jakimś zlocie ale nie da rady! ![]() Ja jestem dalej za spotkaniem (nie będę tego nazywał zlotem, bo nawet mi nikt nie napisał jak cos takiego wygląda) w Królewskim Mieście Krakowie... ![]() |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-06-08 23:24:29 Drodzy membesi ![]() ![]() Otórz klubowicze pewnego klubu poprosili mnie, czy w związku z "nadmiarem" ludzi, którzy pojawią się w ich barwach na zlocie nie był bym skłonny do zamiany naszego sektora. Ponieważ jestem zdania, że trzeba sobie pomagać, przystałem na to i obecnie mamy... lepszą moiejscówkę ![]() Lepszą, tzn. dalej od głównej drogi ( = mniej chałasu, mniej kurzu, więcej miejsca na namioty, itp ) tak więc ja jestem zadowolony. Sektor ma oznaczenie 4D i w jutro dostanę potwierdzenie jego rezerwacji. Przepraszam, za zamieszanie, ale sądzę, że warto. Pozdrawiam - Speed R |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-06-08 23:30:38 a ja niewiem juz czy PJADE !!
PO CO ŁUKASZ ZALATWIASZ SEKTOR ??? JAK NA "ZLOCIE" BEDZIESZ SAM ALBO ZE DWA SAMOCHODY PRZYJADA JESZCZE ?? KOMPROMITACJA ODDAJ SEKTOR JAKEIMUS KLUBOWI Z PTRAWDZIWEGO ZDARZENIA SIE BARDZIEJ PRZYDA... BO U NAS NIKT NIE MOZE>>>>>> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() mikulasz Daewoo Espero Warszawa | 2003-06-08 23:35:37 No i masz babo placek.
Moze jednak nie bedzie tak zle. Ja na przyklad sie pisze, choc prace mam tak nieprzewidywalna, ze nie wiem do konca jak bedzie. ![]() |