MotoNews.pl

Ogolnopolski Zlot Espero na ATS 27.06.2003 !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie
poniewaz tak jak pisal SpeedR mamy miec niezle miejsce tam , flage i inne bajery to moze bysmy sie licznie tam pokazali??
prsze was, prosze zrobice to dla klubu, i czy jestescie z Krakowa, ze SZczecina, z Białegostoku czy z Katowic przyjedzcie...
Niech raz zlot espero bedzie zlotem,a nie spotkaniem towarzyskim.

Apeluje do was!!
jelsi na tym zlocie pojawi sie mniej niz 15 samochodow oddaje posadae Administratora.

Wszystkie informacje na temat tego zlotu sa w innym topicu wiec sie nei bede powtarzal.

TUTAJ PROSZE TYLKLO O WPISYWANIES IE TYCH KTROZY DEKLARUJA SWOJA OBECNOSC !!

JA Zrobie wszystko zeby byc, mimo ze 27.06 mm egzamin z OAK - czyli Architektury komputerów ale dla was chloapki moge wszystko poswiecic!

jak napisałem mam egzamin z matmy...i nic zagwarantować nie moge....

a techniki komputerowe mam już zaliczone ...i to na 4,5

z tym szczeciniem to przesadziles tylko ja jestem

Tomek ja techniki komputerow gdybym mial cos takiego tez bym pwnie zlaiczyl
a tak mam 40 innych chorych przedmiotow...

chorych przedmiotów ...hmmm

- obróbka plastyczna
- metrologia i zamienność....
- mechanika
- obróbka skrawaniem i obrabiarki

to tylko przykłady....a mam tego na kilogramy

...chyba lubie się licytować

Hm... ale nie wiem czy ja mogę przyjechać?
Powody:
1. moj esperaczek to tzw. golas (no może oprócz zielonych pozycyjnych )
2. nie należę do klubu
3. nie mam naklejki na blendzie
no chyba że zost go gdzieś dalej i przyciągnę się na piechotę.
pozdrawiam wicio

no to rzeczywiscie super powody zeby nie przyejchac....

To nie powody tylko zwykłe pytanie

...................................................................

..................................................................

zerowy odzem.. a woczraj widzialem na raz 13 osob....
tragedia..l.
jelsi tak dalej bedzie to ustepuje...

Miejscówka potwierdzona. Właśnie skontaktował się ze mną telefonicznie pan Piotr Janusz (organizator ATS) i wszystko uzgodniliśmy. Tak jak mówiłem, mamy sektor 3C, uprzejmie proszę o sprawdzenie na planie imprezy Tutaj miejsca lokacji naszego sektora, by niepotrzebie nie błądzić.
Kolejna sprawa jest taka, że do 15 czerwca muszę mieć projekt logo klubu o ymiarach 45 x 45 cm. w celu przyklejenia go na tablicę informacyjną ATS-a. Kolor logo - najchętniej czarny. Jednocześnie będzie to projekt, któy znajdzie się na fladze. Koniecznie muszę mieś jakieś projekty, lub chociaż propozycje i sugestie dot. wyglądu.
Tak jak mówiłem, wszelkie info odnośnie imprezy, miejsce lokacji oraz ewentualne wskazania drogi do samego Torunia a następnie bezpośrednio do Aeroklubu, gdzie odbywa się zlot można uzyskać dzwoniąc do mnie.
Specjalnie dla Was, musiałem więc zawiesić sex - telefon na jakiś czas
Jak pisałem wcześniej mój numer dostępny jest też u naszego drogiego Admina.
Pozdrawiam.

Ja na 99% będę razem z młodszym bratem i moją kobitką...
A co do logo Klubu - to może zara coś w Photoshopie wykombinuje...
Odzew na Zlot tradycyjnie jak zawsze - 5 osób góra i to wszystko... hehehe

ja tez jade ale jak nie bedzie dwucyfrowej ilosci samochodow to tego samego dnia przestaje byc adminem klubu...

To ma być szantaż ???

Z ta funkcją admina to powinna ona być kadencyjna, a kandydat wybierany w wyborach powszechnych wsród klubowiczów bez limitu postów , wiekszosciowych, bezposrednich - na real zlotach i w głosowaniu tajnym
Co tam nie bedzie nas potem Lasombra szantazował, tylko my bedziemy go trzymac w garści, ale przecież Michał nie trzyma sie kurczowo stołka

wlasnie chcecie mnie miec w garci przyjedzcie na zlot i zaglosujcie

Tym razem planowo nie mam szans na tem wyjazd.

Może następnym razem.

NIE MA SZANS
powód (nie żebym się tłumaczył):
1) To jest 411 km czyli (pali mi około 15 gazu, a podejrzewam, ze w trasie zszedł bym do 13, może 12 choć nie wiem bo q...., mam jakiś ch... ten wymieniony reduktor ) czyli 107 literków gazu po 1,40 (tyle a nawet więcej kosztuje w Krakowie, nie wiem jak na północy) to jest 150 złociszów - nie stać mnie Oczywiscie nie licze wejściówki i jakiegoś jedzonka
2) Powyższe powody nie mają zanczenia bo pracuję na nockę, a u mnie w firmie nie urlopów, chorobowych, itp a ewentualna zamiana ze zminnikiem jest wątpliwa, bo ostatnio coś nie chce.
3) Nie ma szans, zeby mnie żona puściła!!! Warszawa to jest najdalsze miejsce... choć nie byłbym tego taki pewien

Po co to pisze? Bo mi zależy na Tobie Lasombra i uwierz, zrobił bym wiele, zeby być na jakimś zlocie ale nie da rady!

Ja jestem dalej za spotkaniem (nie będę tego nazywał zlotem, bo nawet mi nikt nie napisał jak cos takiego wygląda) w Królewskim Mieście Krakowie...

Drodzy membesi wynikła pewna sprawa, o której jestem zmuszony Wam powiedzieć, od razu zaznaczam, że "sprawa" nie jest równoznaczna z "prblemem"
Otórz klubowicze pewnego klubu poprosili mnie, czy w związku z "nadmiarem" ludzi, którzy pojawią się w ich barwach na zlocie nie był bym skłonny do zamiany naszego sektora. Ponieważ jestem zdania, że trzeba sobie pomagać, przystałem na to i obecnie mamy... lepszą moiejscówkę
Lepszą, tzn. dalej od głównej drogi ( = mniej chałasu, mniej kurzu, więcej miejsca na namioty, itp ) tak więc ja jestem zadowolony.
Sektor ma oznaczenie 4D i w jutro dostanę potwierdzenie jego rezerwacji.
Przepraszam, za zamieszanie, ale sądzę, że warto.
Pozdrawiam - Speed R

a ja niewiem juz czy PJADE !!
PO CO ŁUKASZ ZALATWIASZ SEKTOR ??? JAK NA "ZLOCIE" BEDZIESZ SAM ALBO ZE DWA SAMOCHODY PRZYJADA JESZCZE ?? KOMPROMITACJA ODDAJ SEKTOR JAKEIMUS KLUBOWI Z PTRAWDZIWEGO ZDARZENIA SIE BARDZIEJ PRZYDA... BO U NAS NIKT NIE MOZE>>>>>>

No i masz babo placek.
Moze jednak nie bedzie tak zle. Ja na przyklad sie pisze, choc prace mam tak nieprzewidywalna, ze nie wiem do konca jak bedzie.