| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2007-03-10 22:15:42 Kodeks drogowy przedstawicieli handlowych:
>> | >> | art 1. Pamiętaj, że celem każdego kierowcy jest być pierwszym, >> | cokolwiek to oznacza >> | >> | art 2. Im szybciej przejedziesz na czerwonym świetle, tym mniejsze >> | prawdopodobieństwo, że ktoś cię stuknie z boku. >> | >> | art 3. Włączenie kierunkowskazu ujawnia wszystkim twój zamiar >> | >> | art 4. Nigdy nie wymuszaj pierwszeństwa, ani nie zajeżdżaj drogi >> | starszemu samochodowi. Tamten gość prawdopodobnie nie ma nic do >> | stracenia. >> | >> | art 5. Prędkość w km/h widniejąca na znakach drogowych jest jedynie >> | wielkością sugerowana dla przeciętnych kierowców. Prawdziwy kierowca >> | dopasowuje Prędkość do możliwości własnego samochodu. >> | >> | art 6. Nigdy nie utrzymuj takiego odstępu od poprzedzającego >> | pojazdu, aby mogło tam wjechać inne auto. >> | >> | art 7. Hamować należy w ostatniej chwili i tak mocno, aby >> | bezwzględnie zadziałał ABS, powodując odprężający masaż stopy. W >> | przypadku aut bez ABS ćwiczymy rozciąganie nogi. >> | >> | art 8. Nie faworyzuj mniejszości. Wpuszczając przed siebie auto >> | wyjeżdżające z podporządkowanej uszczęśliwiasz jednego, a wkurzasz >> | dziesiątki jadących za tobą. >> | >> | art 9. Pamiętaj, że wśród pieszych, których przepuszczasz na pasach >> | lub wysepce tramwajowej może być terrorysta. >> | >> | art 10. Zauważ, że jeżeli zaparkujesz samochód na środku trawnika, >> | na pewno żaden pies nie zrobi w tym miejscu kupy. >> | >> | art 11. Jeżeli nie potrafisz prowadzić samochodu jednocześnie >> | nadając SMSa, jedząc hamburgera, pijąc colę i zmieniając CD - nigdy >> | nie zostaniesz sales representative. >> | >> | art 12. Blondynka napotkana za kierownica innego pojazdu jest >> | równoważna 100 czarnym kotom przebiegajacym drogę. >> | >> | art 13. Wyrzucanie śmieci za okno samochodu urozmaica krajobraz oraz >> | nadaje sens istnieniu służb porządkowych. >> | >> | art 14. Inteligentna sygnalizacja drogowa nie jest po to aby ułatwić >> | ci życie, ale po to by pokazać, iż odpowiednie służby sa na bieżąco >> | z postępem technicznym. >> | >> | art 15. Pamiętaj, że zmienne warunki pogodowe nie sa w żadnym >> | wypadku powodem dla zmiany powyższych reguł. Sa one naturalnym >> | czynnikiem wzrostu gospodarczego w biznesie samochodowym oraz >medycznym. |
Piter20 (M) A3 WRC | 2007-03-10 22:30:04 ehehehh to ze mnie taki kraciarz jak z koziej dupy traba ponad polowa punktow niestety mnie nie dotyczy ![]() |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2007-03-10 22:33:48 tez kiedys mozna powiedziec byłem kraciarzem ale w aucie dostawczym i niewiele mnie wtedy tych punktów dotyczyło i dotyczy teraz no choć po ostatnich dwóch fotkach które dostałem to moze nie do końca tak jest... |
profil-usunięty | 2007-03-11 08:19:35 hmmm przedstawicieli handlowych? bo jak zauwazam ten kodeks stosuja osoby tez spoza branży... |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2007-03-12 08:27:35
no nie wiem bo mnie on wsumie nie dotyczy no moze dwa punkty ![]() |