Kombica z przodu przecieka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
tak czytalem wszystkie starsze posty i dalej nie wiem. po ostatnich dlugich deszczach pod dywanikiem kierowcy pojawila sie woda. malo tego piszczek od swiatel dostal swira i mimo zamknietych drzwi piszczal (na szczescie cicho ale odczuwalnie, tzn nie tak glosno i upierdliwie jak przy otwartych drzwiach) jak tylko wlaczylem swiatla. drzwi raczej odpadaja chociaz musze sprawdzic jeszcze raz, podwozie tez ok, szyberdachu nie ma wiec odpada. podejrzewam ze albo gdzies po slupku, albo spod szyby, bo raz wydawalo mi sie ze woda byla gdziec przy bezpiecznikach. nie mam pojecia. HELP . czekam na propozycje przecieku

A masz szyberdach - bo jeśli tak to by dużo wyjaśniało

Cytat:
2007-03-10 18:00:08, griecco pisze:
Witam, tak czytalem wszystkie starsze posty i dalej nie wiem. po ostatnich dlugich deszczach pod dywanikiem kierowcy pojawila sie woda. malo tego piszczek od swiatel dostal swira i mimo zamknietych drzwi piszczal (na szczescie cicho ale odczuwalnie, tzn nie tak glosno i upierdliwie jak przy otwartych drzwiach) jak tylko wlaczylem swiatla. drzwi raczej odpadaja chociaz musze sprawdzic jeszcze raz, podwozie tez ok, szyberdachu nie ma wiec odpada. podejrzewam ze albo gdzies po slupku, albo spod szyby, bo raz wydawalo mi sie ze woda byla gdziec przy bezpiecznikach. nie mam pojecia. HELP . czekam na propozycje przecieku

wlasnie pisalem ze nie mam szyberdachu dlatego go nie uwzgledniam

przeciez napisal ze nie ma. Moze zyba ci sie rozszczlenila ? Albo popatrz po uszczelkach moze gdziez ci sie przetarla albo sparciala

polka pod aku pewnie ma dziure :/

Cytat:
2007-03-10 18:28:43, griecco pisze:
wlasnie pisalem ze nie mam szyberdachu dlatego go nie uwzgledniam

Nie doczytałem - nie te lata nie te oczy!!

Witam!
Mam ten sam problem, od jakiegoś czasu w jakiś sposób woda przecieka po stronie kierowcy.
Dość dziwnie, bo woda idzie chyba tylko po kablach.(brak śladów wody na ściankach i dywanikach). Mokra jest tylko skrzynka bezpieczników, a dokładnie taka gumowa siateczka pod skrzynką.
Mam zamiar to rozgryść sam, lecz narazie brak czasu...

PS. Widoczny brak korozji

tez mam t samo tylko ze po stronie pasazera
ale troche mam podłoge dziabnieta i te smieszne kołko plastikowe na podłdze mi odpada często i sie woda dostaje jak sie troche obsuszy to trzeba bedzie sie tym zająć

masz klime ?
- to szukaj przy skraplaczu,

lubi kapać z przegrody, lubi wciekać przez rudą, lubi cieknąć po antenie, a jak był blacharsko naprawiany to już cida mogą być...