MotoNews.pl

Szybkie pytania, szybka odpowiedź :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Znalazlem na allegro maske do essiego w tym samym kolorze co mój czyli Q3. I teraz mam pytanie...czy ta maska się będzie różniła odcieniem od mojego ? Ja mam essiego z 93 roku a ta maska którą chce zakupić jest z 94. Jak myślicie będzie różnica barw ?

Zadaje takie pytanie bo przeczytałem, że lakier Q3 jaki widnieje na tabliczce znamionowej to tylko baza do której dookptowywane są dopiero pigmenty rozjaśniający czy ściemniające...

A nie chce jeździć z różnymi kolorami na samochodzie bo już mam niebieską klape a poza tym mam też okazje kupienia jeszcze innej w tej samej barwie Q3

Cytat:
2007-03-13 16:05:30, adam09 pisze:
Znalazlem na allegro maske do essiego w tym samym kolorze co mój czyli Q3. I teraz mam pytanie...czy ta maska się będzie różniła odcieniem od mojego ? Ja mam essiego z 93 roku a ta maska którą chce zakupić jest z 94. Jak myślicie będzie różnica barw ? Zadaje takie pytanie bo przeczytałem, że lakier Q3 jaki widnieje na tabliczce znamionowej to tylko baza do której dookptowywane są dopiero pigmenty rozjaśniający czy ściemniające... A nie chce jeździć z różnymi kolorami na samochodzie bo już mam niebieską klape a poza tym mam też okazje kupienia jeszcze innej w tej samej barwie Q3

może być odcień ale nieznaczny. Identycznej nie znajdziesz nigdy. Zawsze będą jakieś różnice.

Cytat:
2007-03-13 16:08:15, Kleszczak pisze:
może być odcień ale nieznaczny. Identycznej nie znajdziesz nigdy. Zawsze będą jakieś różnice.

zrobie fotki przed i po....to oblookacie