[P] przyjme podstawki seryjne pod resor do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pekla mi jedna wzdluz i tak troszke niebiezpiecznie sie zrobilo. Nie ma ktos na zbyciu jakichs luzem? Najlepiej Wawa i okolice.

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2007-03-25 19:48:42 ]

Mam dwie seryjne
Tylko, ze ja 100 km od Wawy.

mam jedna druga musielismy wyciac bo nie chciala zejsc, nie bedizesz w krk?

Dopiero wieczorem w piatek przed Wielkanoca jak bedziemy jechali z zona do Budapesztu, a chcialbym troche szybciej. Mooglbys ja wyslac do mnie? Pkrywam koszty. A najlepiej wystaw na alledrogo i daj mi linka to kupie od razu i jakis komentarz sie zrobi pozytywny.

daj spokoj z allegro, wyslij mi namiary na gg to ja max we wtorek wysle do ciebie, zwrocisz mi ew koszty przesylki

podstawki sie nowe kupuje, bo ten element sie zużywa...

sorry za OT ale wysyłka podstawki wyjdzie około 3zł listem lub 8zł paczką, a nowa podstawka w sklepie kosztuje 9zł, to jaki sens zakładac używane

Cytat:
2007-03-25 20:11:28, Qba745 pisze:
sorry za OT ale wysyłka podstawki wyjdzie około 3zł listem lub 8zł paczką, a nowa podstawka w sklepie kosztuje 9zł, to jaki sens zakładac używane

7,50 u mnie..tez sie dziwe ze to uzywane zaklada ktos
no chyba ze w wawie niema sklepów moto

Szczerze mowiac nie przypuszczalem, ze mozna je jeszcze dostac w sklepie. Jesli tak to dzisiaj sobie podjade i zanabede. Jesli zakup okaze sie skuteczny, napisze tutaj. Naprawde sa takie tanie?

podstawki pod resor w slomczynie po 8 10 zl w sklepie w piasecznie takie same ceny

Cytat:
2007-03-26 11:26:08, Zuraw pisze:
Szczerze mowiac nie przypuszczalem, ze mozna je jeszcze dostac w sklepie. Jesli tak to dzisiaj sobie podjade i zanabede. Jesli zakup okaze sie skuteczny, napisze tutaj. Naprawde sa takie tanie?

ty no w wawie mozna wszystko dostac jeszcze

Ej no wiem, ale nie pomyslalem, zeby szukac w sklepie szczerze mowiac.