Tanie Instalacje sekwencyjne co sądzicie??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
ostatnio widziałe reklamę, że za 1750 zł możesz mieć zamontowaną sekwencyjna instalacje gazową STAG 200? co o tym sądzicie czy to nie jest jakiś bubel? Mam hondę civic 1.5 Vtec 115km 1996 może lepiej założyć dobra instalacje IIG czy taka tania sekwencje? A może coś mi polecicie do tej hondy jakaś dobra instalacje gazową.

Najwazniejsza jest jakość montażu, nie sądzę aby przy cenie 1750 ktoś zrobił to solidnie, bo na to potrzeba nie tylko wiedzy ale i CZASU.

Witam.
Zapytaj się o to czy jest instalacja ze zbiornikiem, robocizną , ceną brutto, i czy instalator ma uprawnienia do montażu,firma jest zarejestrowana, jak długo sie tym zajmuje i chciej to na piśmie.
Niedaleko mnie też podwali bzdurnie niskie ceny ale jak klient chciał odebrać auto to cena była dwukrotnie wyższa niestety.

Cytat:
2007-03-13 20:27:50, becoolya pisze:
Witam ostatnio widziałe reklamę, że za 1750 zł możesz mieć zamontowaną sekwencyjna instalacje gazową STAG 200? co o tym sądzicie czy to nie jest jakiś bubel? Mam hondę civic 1.5 Vtec 115km 1996 może lepiej założyć dobra instalacje IIG czy taka tania sekwencje? A może coś mi polecicie do tej hondy jakaś dobra instalacje gazową.

bo jak dzwonilem do tego zakładu to powiedzieli ze robia to w jakies 8 godzin, ale masz racje że moga to instalacje spartolić i bedzie chodziła do bani. A moze polecisz mi coś do hondy 1.5 vtec?

Co do tej firmy to wszystko jest legal maja jakies certyfikaty i daja gwarancje 2 lata oczywiscie z homologacja. A cena jest brutto istalacja z butla w koło i żadnych dodatkowych kosztów, ale jutro zadzwonie do nich i dowiem się więcej, Ale bardziej mi chodzi o cene tego zestawu ze za 1750 zł mozna zainstalowac sekwencje czy to nie jakies bubel chińszczyzna i potem moja honda bedzie gorzej niz na instalacji IIg

witam.
po pierwsze te auto na stagu 200 nie bedzie chodziło bo nie obsługuje krótkich czasów wtryskow jakie masz na benzynie. po drugie musisz zastosowac flaschLube do zaworów.

Działać będzie tylko trzeba zainstalować szybkie wtryskiwacze LPG. Przy tym sterowniku odpadają Valteki 1om . Można natomiast zainstalować np. MATRIX-y i wtedy bedzie wszystko oki.
Pozdrawiam.
Moge zapewnić ze sterownik podoła Hondzie a czy wiedza insztalatorów..a to juz inna sprawa.