Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Ghostavny Gliwice | 2007-03-26 13:49:36 Witam,
Chciałbym zostać właścicielem 128 Coupe. Przeglądnąłem forum poczytałem, na część pytań znalazłem odpowiedzi, część pozostało: Auto trzeba znaleźć nie zgnite - ile można dać za egzemplarz do remontu, ile za zrobiony? (dużo?) Jakie są koszty jeżeli wezmę się za totalny remont (piaskowanie itp) Gdzieś w okolicy Śląska ktoś próbował? Jak wygląda sprawa zabezpieczenia przed korozją? 1100 vs 1300? ile może palić 1100? Jaka jest szansa na zakup? ![]() Jak wygląda sprawa przeszczepiania silnika? Warto się bawić dla lekkiego, codziennego użytkowania? (~10 000km / rok) Remontować stary? Warsztaty, ceny? Jak jest z zawieszeniem na polskich dziurach? Daje radę?(wytrzymalościowo) Jak się spodziewam takie auto skarbonka bez dna, ale chciałbym mniej więcej miec pojęcie ile trzeba włożyć, razem może z poprawą wnętrza. |
rosck Z Poznań | 2007-03-27 03:04:20 bedzie gniło jak bedziesz jeździł w soli - nie ma na to rady - każdy samochód od tego gnije |
mysza127 FKP MEMBER Gliwice | 2007-03-27 22:40:23 No wlasnie , te auta nie nadaja sie do codziennej jazdy , a przynejmniej nalezy unikac zimy |