Ceny spojlerów w sklepach internetowych !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Idea tuningu jest taka żeby autko się wyróżniało spośród innych może więc nie powinienem nic robić bo moj Esp jest tzw. "golasem" i to go wyróżnia, niemniej lotka i spoiler z przodu troszkę mnie rajcują. Ale jak tu coś takiego założyć skoro najniższe ceny w internecie to 600 zet? Przód i tył z lakierem to wyniesie niecałe 2000. A rok temu w autoparts na Kotsisa były lotki ze światłem stop po 100 (wyprzedaż) ale mi się nie podobało że są na zbyt niskich nóżkach. PHEH! Kto wie gdzie szukać tanich a dobrych ( to podobno się kłóci ) upiększaczy?
pozdrawiam wicio

600 za płetwę na bagażnik ?! Ździerstwo.
Pytałem w jednym sklepie w Łodzi z akcesoriami - od 100 do 160 zeta w zależności od rodzaju. Trzeba doliczyć jeszcze koszt lakieru.

na jagiellonskiej w wawie spojler tylni standardowy kosztuje 120 zeta jest bialy z laminatu

A ja dowiedzialem sie cos dziwnego. Dzisiaj przyjechal po 1,5 tygodnia mój kolega z pracy z warszawy co ciekawe powiedzial mi ze w slomczynie widzial do sprzedania przednie spoilery do espero w cenie 90 zl !!!!!!! w sklepie kosztuje on chyba 270 niedowiezalem mu ale mówi ze na 100 % byl on do espero bo specialnie sie zapytal, chyba niedlugo wybiore sie na zakupy do warszawy.

Pozdrawiam
Wiktor

a to byly cale zderzaki czy dokladki pod zderzak??? bo ja pisalem o spojlerach na tylna klape

pszczoua? na jagiellońskiej czy kotsisa? bo jak takie z kremowego laminatu to na kotsisa jush niet
pozdrawiam wicio

tak to byly te dokladki pod przedni zderzak ale kolega mówil ze nie byly z bialego tworzywa tylko czegos niebieskiego

Pozdrawiam
Wiktor

moj tata tam kupowal dywaniki na jagiellonskiej mowil ze byly spojlery na tylna klape te standardowe za 120 zeta