Pytanko o sprzęgło

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanko. Moim autkiem wcześniej jeżdziła kobieta ( bez obrazy ) , a co za tym idzie niezbędna jest wymiana sprzęgła . Wynalazłem jakiś sklep gdzie koleś oferuje kompletne sprzęgło (nowe) za 250 zeta .Tylko podejrzewam , że za taką cenę daleko na nim nie zajadę. Może ktoś wymieniał u siebie sprzęgło i mógłby mi polecić jakąś dobrą i sprawdzoną markę ???

najtańsze Sasha jakieś LUK, Valeo......

tak jak Sinus pisze
Sachs, LUK, Valeo

dzięki . Jadę się rozejrzeć za wyżej...... a w sumie niżej wymienionymi

Niżej masz linka do sklepu, nie musisz nigdzie jeździć... sprzęt przyjedzie do Ciebie...

ja wymieniałem miesiąc tewmu i kupiłem Valeo dałem 350 i sam z kumplem sobie wymieniłem. popatrz jaką masz linke bo może też warto by wymienić.

ja za Luk do diesla dalem 299zł.. te 250 specjalnie nie szokuje

Podłącze się do wątku kolegi. U mnie pedał sprzegła jest wyzej od pedału gazu i hamulca. Z czego to wynika? regulacja linki? A i dodam ze działa poprawnie wysprzegla nie ciagnie.

cos mi kolega ktory pracuje w auto euro jako przedstawiciel oststanio pisal, ze wszytkie te sprzegla produkowane sa i tak w fabryce LUKa..., wiec wybieraj najtansze

[ wiadomość edytowana przez: RysiekLBN dnia 2007-03-23 15:25:42 ]

Cytat:
2007-03-23 14:52:55, pawfordRS pisze:
Podłącze się do wątku kolegi. U mnie pedał sprzegła jest wyzej od pedału gazu i hamulca. Z czego to wynika? regulacja linki? A i dodam ze działa poprawnie wysprzegla nie ciagnie.

nad pedalem sprzegla masz srubke i nia mozesz sobie wyregulowac wysokosc polozenia pedalu sprzegla

tak ale ta srubka chyba tez naciąga linke??? Czy nie?? i jak ja podciagne to bedzie mi sie sprzegło slizgało czy nie?

a ten sklep co w linku jest to spoko jest czy raczej sie nie interesowac zabardzo?

Cytat:
2007-03-23 16:44:29, marek1300 pisze:
a ten sklep co w linku jest to spoko jest czy raczej sie nie interesowac zabardzo?

No wiesz!!! to przecież porządny sklep i to mr. Sławas tam zawiaduje!!! ( taka mała wazelinka, bo chyba będę potrzebował pompę paliwa do zeteca )

Hehe spoko tak pytam bo nie wiedziałem o istnieniu tego sklepu

Cytat:
2007-03-23 16:32:45, pawfordRS pisze:
tak ale ta srubka chyba tez naciąga linke??? Czy nie?? i jak ja podciagne to bedzie mi sie sprzegło slizgało czy nie?

u siebie to zrobilem i nie ma zadnej roznicy w dzialaniu sprzegla wszystko jest ok