EPC i TIS do Opla Omega - gdzie tego szukać?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie - przydałoby się mieć takie instrukciątka na komputerku. Może mnie ktoś nakierować, jak zdobyć te literature działającą pod XP? Coś poczytałem na necie, że te ściągane nie zawsze działają. Mnie tam wszystko jedno, czy nawinięte z sieci, czy już wypalone na płytce, byle działało normalnie. ?

Parę postów niżej jest moje pytanie o interfejs diagnostyczny...
Zamieściłem tam link do TISa po polsku (z ruskiej stronki). Jest to obraz 2 płyt w Nero. Wystarczy ściągnąć i wypalić. Znajomy ściągnął to i powiedział że działa. Służy również do diagnostyki, o ile posiada się techa1 lub techa2.
A jak się wpisze w wyszykiwarkę TIS, EPC, to na pewno wiele znajdziesz....

To ja ciut inaczej. Mam juz tisa, a i epc wykombinowalem - 2005 i 2006, tylko oba epc sa bez jezyka polskiego. Ma ktos namiary na to po polsku?

ps. szukalem...

ps2. jak ktos cos potrzebuje...

Ja na razie zgrałem linki wypunktowane przez Beny'ego_2_5_TDS (thank's), ale do weekendu nia mam nawet szans poćwiczyć załadowywania tamtejszej zawartości. Zamierzam zacząć od tych stronek rusycyjskich, bo podobno tam mają EPC-e i TIS-y, nie wiem jakim cudem, ale po naszemu. Zobacze co z tego wyjdzie, bo co by nie było, to jednak te wszystkie "techniczieskoje nazownictwo" należałoby mieć po polskiemu, żeby zbytnio nie przegrzewać makówy przy dociekaniu konkretów