Tuning Leganzy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak większość z Was pamięta miałem wypaczone boczki drzwi - najgorzej wyglądało to od strony kierowcy bo nawet trochę odchodził materiał. Reszta drzwi była miejscami "pomarszczona".
Jako, że gwiazdka idzie, więc Żaba też dostała prezent - oprócz naprawy boczków na każdych drzwiach zostały zainstalowane skórzane "podłokietniki".
Koszt całkowity - 400 PLN.
Efekt oceńcie sami

Pozdr

Nawet fajnie to wyglada. Gratulacje

tu widać obie fotki

fajnie

Sorry Dee Jay dla mnie porażka....

Cytat:
2006-12-22 22:15:16, Jac pisze:
Sorry Dee Jay dla mnie porażka....

Sorry Jac ...jak już piszesz to pisz KONKRETNIE...co jest tą porażką dla Ciem ??

Z mojej strony...Bardzo dobrze Michal że naprawiłeś boczki ! (Tu gratulacje bo było naprawdę SZPETNIE)

...natomiast co do "skóro podłokietników"...hmm...może powiem na razie, że ...nie mam zdania , bo na pierwszy rzut oka mam mieszane uczucia..ale zastanowię się jeszcze nad nimi /uczuciami/

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-12-22 23:02:42 ]

skóra raczej to nie jest ale super wyglada ale jak ktos chce kupic to prosze o wiadomosc

W sumie nawet okej, mi w esperaku sie odklejaja przy tylnych drzwiach te boczki i ni kuta nie wiem co z tym gownem zrobic

Cytat:
2006-12-23 00:43:59, maskekk pisze:
W sumie nawet okej, mi w esperaku sie odklejaja przy tylnych drzwiach te boczki i ni kuta nie wiem co z tym gownem zrobic

przykleić

markon - te podłokietniki są ze skóry
Trzeba je było założyć, żeby niestety przykryć wypaczenia
Materiał był naprężony jak kuśka trzynastolatka...

Cytat:
2006-12-23 12:33:50, DeeJay pisze:
... podłokietniki są ze skóry Trzeba je było założyć, żeby niestety przykryć wypaczenia Materiał był naprężony jak kuśka trzynastolatka...

O!...teraz już jezdem zadowolony...

Gdyby to był pomysł li tylko dla kaprysu jak wcześniej / a' la nieszczęsne pokrowce ze starego barana / to było by mi jednak przykro...

W tej opcji jak piszesz...jezdem ZA

P.S. Maniek!...a Ty nie strasz ludzi .."jak ktoś chce kupić"..!! ...chyba nie chcesz doprowadzić komuś auta do takiego (kolorowego) stanu jak Twoje?

Nie będzie prezentacji niewiadomo czego
Po prostu mój zmysł estetyczny nie mógł znieść fabrycznej końcówki wydechu, który choć na początku ładny, z czasem się jakoś wypaczył.
Zdecydowałem się na dyskretną elegancję połączoną z trwałością.
Kozt z montażem 210 PLN
Komentarze, komentarze

Pozdr

Tlumik czy sama koncowka ? Jak koncowka, to 200zl. to wg mnie o 150 za wiele , wyglada w miare okej, napewno lepiej niz pordzewiala parowka.

Cytat:
2007-04-30 20:15:54, maskekk pisze:
Tlumik czy sama koncowka ?

Sama końcówka
A cena... W końcu ULTER, nie ?

Cytat:
2007-04-30 20:15:54, maskekk pisze:
Tlumik czy sama koncowka ? Jak koncowka, to 200zl. to wg mnie o 150 za wiele , wyglada w miare okej, napewno lepiej niz pordzewiala parowka.

Sorry ale za 50 zł to sobie możesz kupić końcówkem zuperhrom w liderszajsie czy innej biedronce (montaż gratis bo sam se przykręcisz jednom śrupkom) ...Ulter produkuje naprawdę bardzo konkretne i naprawdę nierdzewne końcówy ...może 210 to przesada ale te Twoje ...-150 też...

Jak dla mnie OK !

fajnie to wygląda

czy jeszcze to w jakiś sposób moduluje dźwięk?

[ wiadomość edytowana przez: elChopin dnia 2007-04-30 22:06:48 ]

Prezentuje się bardzo ładnie

Pozdrawiam

DeeJay, Ty chyba masz na co teraz kase wydawać...

Cytat:
2007-04-30 22:25:20, Pepton pisze:
Prezentuje się bardzo ładnie Pozdrawiam

tak bardzo, ale pewnego pięknego dnia niestety odpadnie razem z kawałkiem rury od tłumika a na pewno odpadnie. Dla mnie te końcówki to ostatnia głupota "tanie" szpanerstwo- niczemu nie służą a ich cena, no sorry za 20 cm chromowanej rurki od 50 zł w górę toż to złoty interes, oj szukają naiwnych i ich znajdują. Już rozumiem cały tłumik to jeszcze, tyle że wiadomo najlepsze są oryginalne - policzone , dopasowane w fabryce a nie na felka oko w jakimś pseudo warsztacie. Sama końcówka- bez sensu choć przyznaję wygląda na pewno ciekawiej i nie zwyczajnie. Poza tym ulter czy nie ulter to wsio ryba i tak pewnie tłuczone z metra w Chinach a napisy i znaczki to tylko ptaszki... ale na zdrowie widać była taka potrzeba u kolegi to se kupił i ma - na zdrowie.

Cytat:
2007-04-30 22:49:37, rudi pisze:
tak bardzo, ale pewnego pięknego dnia niestety odpadnie razem z kawałkiem rury od tłumika a na pewno odpadnie. Dla mnie te końcówki to ostatnia głupota "tanie" szpanerstwo- niczemu nie służą a ich cena, no sorry za 20 cm chromowanej rurki od 50 zł w górę toż to złoty interes, oj szukają naiwnych i ich znajdują. Już rozumiem cały tłumik to jeszcze, tyle że wiadomo najlepsze są oryginalne - policzone , dopasowane w fabryce a nie na felka oko w jakimś pseudo warsztacie. Sama końcówka- bez sensu choć przyznaję wygląda na pewno ciekawiej i nie zwyczajnie. Poza tym ulter czy nie ulter to wsio ryba i tak pewnie tłuczone z metra w Chinach a napisy i znaczki to tylko ptaszki... ale na zdrowie widać była taka potrzeba u kolegi to se kupił i ma - na zdrowie.

Się prosił o komentarz to dostał.. Niestety mam podobne zdanie do rudiego...
Oj DeeJay, DeeJay... jak nie pokrowce z misia to końcówka na rurę...

Cytat:
2007-04-30 23:21:18, Michal-500 pisze:
Się prosił o komentarz to dostał.. Niestety mam podobne zdanie do rudiego... Oj DeeJay, DeeJay... jak nie pokrowce z misia to końcówka na rurę...

teee...Michał!........Odwal się od DeeJaya! (tożeś "pińcet" wcale nie upoważnia Cię do ataku na imiennika )

no ...szczególnie jak siem na zwierzentach nie znasz ..pokrofce były ze zdechłego barana , a nie żadnego tam ...misia