MotoNews.pl

Głośniki w drzwi do MK VII

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kto mi podpowie jak i co mam zrobić żeby zmienić orginalne głośniki na jakieś lepsze?

Kupić lepsze głośniki, zdemontować tapicerkę z przodu, wstawić nowe głośniki, założyć tapicerkę. Następnie odkręcić tylne głośniki, zamontować nowe i słuchać muzyki.

musisz kupic dystanse na przod, bo ford pod tym wzgledem sie popisal, seryjne sa 120mm, ale kup dystanse, sa na allegro, jakis miesiac temu kupowalem, z 120mm na 165mm, tylko nie kupuj 165mm za 50zl, bo beda gorsze niz masz

Cytat:
2007-03-17 18:18:21, radekbox pisze:
musisz kupic dystanse na przod, bo ford pod tym wzgledem sie popisal, seryjne sa 120mm, ale kup dystanse, sa na allegro, jakis miesiac temu kupowalem, z 120mm na 165mm, tylko nie kupuj 165mm za 50zl, bo beda gorsze niz masz

znalazłem dwie aukcje na allegro z dystansami:

1 strona
2 strona

które są lepsze bo cenowa różnica jest dość znaczna

Posiadam coś takiego
[IMG]http://img455.imageshack.us/img455/4189/img0014ex5.th.jpg">[/IMG]

[IMG]http://img455.imageshack.us/img455/5900/img0015wa8.th.jpg">[/IMG]

Jeśli jesteś czymś takim zainteresowany to PW albo gg i napewno się dogadamy

[ wiadomość edytowana przez: ---Edi--- dnia 2007-03-17 19:38:45 ]

ja bralem te za 38zl (pod spodem jest napisane, ze jest to cena dwoch sztuk)
w tych drugich za 29.99 jest tylko za sztuke........

ja wybralem te tansze (2 w cenie 38zl) i jestem zadowolony

Oruniak kup dystanse na allegro, głosniki 130mm, bo z tego co wyczytalem to ma byc to na krótsza mete.. Przejrzyj na forum CAR AUDIO napewno tam wszystko znajdziesz

Cytat:
2007-03-17 19:40:27, zygi_83 pisze:
Oruniak kup dystanse na allegro, głosniki 130mm, bo z tego co wyczytalem to ma byc to na krótsza mete.. Przejrzyj na forum CAR AUDIO napewno tam wszystko znajdziesz

nie nie ma to być na krótszą metę, poprostu rozwalił sie seryjny głośnik prawy

Oruniak - zapraszam do dzialu Car Audio - tam wszystko juz bylo tlumaczone w tym zakresie.
Pozdrawiam
Kamyk