Sprzedam CB Radio COBRA 19DX IV i antene

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam Pilnie CB Radio COBRA 19DX IV - prawie nowe, na gwarancji, żadnych rys, wygląda jak nowe oraz antene do niego Midlanda 66cm na magnes. Najlepiej odbiór osobisty w Warszawie.
Chciałbym uzyskać za komplet 200zł. Jak coś, to pisać na priva.

[ wiadomość edytowana przez: Kielon dnia 2007-03-21 21:19:35 ]

Na naszym forum handel polega na obniżaniu, a nie podwyższaniu ceny. Daję złotypindziesiąt.

10zl

49.90pln

80

80.01pln

Panowie, bez żartów

ale przecież nikt tu nie żartuje tylko toczy sie oficjalna,legalna i kulturalna licytacja

ja bym byl sklonny samo radyjko jak co ale pytanie za ile
a i zcemu sprzedajesz?

Prv. poszedł

Cytat:
2007-03-22 08:02:01, desperos pisze:
ale przecież nikt tu nie żartuje tylko toczy sie oficjalna,legalna i kulturalna licytacja

To ogłoszenie, a nie licytacja.

Sprzedaje, bo potrzebuje pieniądze, narobiłem trochę kuku z smaochodem

Cytat:
2007-03-22 12:03:09, Kielon pisze:
To ogłoszenie, a nie licytacja.

To fora pomyliłeś. Tutaj tylko obowiązuje licytacja i to zaczynająca się od kwoty max.1 zł.

Cytat:
2007-03-22 12:18:23, piotr_ek pisze:
To fora pomyliłeś. Tutaj tylko obowiązuje licytacja i to zaczynająca się od kwoty max.1 zł.

A gdzie to pisze?
A cene napisałem odrazu przecież

ZASADY: (cytuje)
Krótko.

1. Każda oferta sprzedaży musi zawierać dokładne dane odnośnie auta... Jego przebieg, wyposażenie, historię napraw oraz oczywiście cenę !!!

2. Zainteresowani o szczegóły pytają na PRIVIE

3. "Czepliwi" niech wypiją piwo

[ wiadomość edytowana przez: Kielon dnia 2007-03-22 12:21:34 ]

Cytat:
2007-03-22 12:19:30, Kielon pisze:
1. Każda oferta sprzedaży musi zawierać dokładne dane odnośnie auta...

Tego nigdzie nie pisze, bo to jest NIEPISANA ZASADA

Cytat:
2007-03-21 21:07:01, Kielon pisze:
Sprzedam Pilnie CB Radio COBRA 19DX IV - prawie nowe, na gwarancji, żadnych rys, wygląda jak nowe oraz antene do niego Midlanda 66cm na magnes. Najlepiej odbiór osobisty w Warszawie. Chciałbym uzyskać za komplet 200zł. Jak coś, to pisać na priva. [ wiadomość edytowana przez: Kielon dnia 2007-03-21 21:19:35 ]

Za radio można dać max 150 PLN
Za 240 można mieć nówkę sztukę
Antena jest gówno warta, chyba że ktoś wie jak do niej wyliczyć dodatkową cewkę aby rzeczywiście spełniała rolę anteny nadawczej a nie tylko ozdobę dachu JA MAM CB RADIO

Ot moje zdanie....

Cytat:
2007-03-22 13:26:09, krzychu_ch pisze:
Za radio można dać max 150 PLN Za 240 można mieć nówkę sztukę Antena jest gówno warta, chyba że ktoś wie jak do niej wyliczyć dodatkową cewkę aby rzeczywiście spełniała rolę anteny nadawczej a nie tylko ozdobę dachu JA MAM CB RADIO Ot moje zdanie....

a jakie masz zdanie ta temat hustlera 100 cm

Dobra koledzy. Więc jak napisałem 200zł za komplet radia z antenkę.
To nie jest żadna licytyacja, tylko gotowa cena.
Jeżeli chodzi o jakoś antene, to nie jest wątek, do tego aby pisać, co jest lepsze. Wiadomo, nie jest to żadna rewelacja, ale spokojnie można z niej korzystać, ona nowa nie kosztuje 150zł, żeby aż tyle od niej wymagać.

Cytat:
2007-03-22 15:02:01, Jabuszko pisze:
a jakie masz zdanie ta temat hustlera 100 cm

Nienajgorsza
Stosunek ceny do osiągów jest dobry
Choć za tę cenę wolałbym poszukać półtorametrową Magnumkę
i zamontować ją na klapie

Cytat:
2007-03-22 15:19:17, Kielon pisze:
Dobra koledzy. Więc jak napisałem 200zł za komplet radia z antenkę. To nie jest żadna licytyacja, tylko gotowa cena. Jeżeli chodzi o jakoś antene, to nie jest wątek, do tego aby pisać, co jest lepsze. Wiadomo, nie jest to żadna rewelacja, ale spokojnie można z niej korzystać, ona nowa nie kosztuje 150zł, żeby aż tyle od niej wymagać.

Ale potencjalny kupujący musi mieć jasność sytuacji że antena to śmieć. A to dlatego aby po ewentualnym zakupie za tę cenę nie był rozczarowany że ma zasięg rzędu 3-5 km (jak dobrze pójdzie)
Z reguły wszystkie antenki poniżej metra to badziew.
Wyjątkiem może być krótka antena Midlanda model 18-244, ale trzeba wiedzieć jak ją przerobić aby rzeczywiście dobrze spełniała swoje zadanie