Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() ericsson LOB MEMBER Opel Omega 3000 24v Sopot | 2007-03-19 01:06:43 Dzisiaj w Trójmieście była oficjalna inauguracja sezonu motocyklowego - święcenie sprzętów i właścicieli + parada po mieście.
Miałem przylecieć Ninja, ale nie chciała zapalić (zapomnialem o baterii zimą i niestety), więc przepaliłem moją szaloną mini-moto crossówke (110cm3 pojemności ![]() ![]() Policja była dzisiaj dla nas przychylna (brak lamp, rejestracji i wogóle homologacji na ulice ![]() ![]() ![]() No, to kto znajdzie małą corssówkę w tłumie? (zrobiła dzisiaj sensacje ) ![]() ![]() Fotki robione komórką więc nie są super hi-fi, ale coś tam widać ![]() ![]() Rzut na "lewe skrzydło" ![]() I "obstawiona" Katedra Oliwska ![]() Na koniec coś z opcji "zrekasz zerkasz - wspominasz Gierka" ![]() Radiostacja w pełnej okazałości, pałka w pełnej gotowości ![]() ![]() No więc tutaj sezon rozpoczęty, oby przebiegał spokojnie - czego życzę wszystkim LOB'owiczom, poruszających się także 1 śladami ![]() Pozdr., Eryk [ wiadomość edytowana przez: ericsson dnia 2007-03-19 01:12:56 ] |
![]() dominiq MV6 Ostrów Wielkopolski | 2007-03-19 09:18:53 To kiedy organizujemy swiecenie klusek? ![]() |
![]() dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2007-03-19 10:34:55
makaron w sosie uranowym wzbogaconym plutonem ![]() ![]() sorry ze nie w temacie ale spodobało mi się swiecenie klusek ![]() ![]() |
![]() fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2007-03-19 10:36:51 ![]() czas odszykować własną suzi ![]() ![]() 500cm wystarcza jak dla mnie ![]() |
![]() dominiq MV6 Ostrów Wielkopolski | 2007-03-19 11:43:12
Oj czepaisz sie, przeciez wiadomo, ze chodzilo mi i swiecenie przez ę ![]() |