MotoNews.pl

Rozpoczęcie sezonu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj w Trójmieście była oficjalna inauguracja sezonu motocyklowego - święcenie sprzętów i właścicieli + parada po mieście.
Miałem przylecieć Ninja, ale nie chciała zapalić (zapomnialem o baterii zimą i niestety), więc przepaliłem moją szaloną mini-moto crossówke (110cm3 pojemności ) i ogień pod kościołem
Policja była dzisiaj dla nas przychylna (brak lamp, rejestracji i wogóle homologacji na ulice ) tym razem nic nie znaczył - wkońcu to nasze "święto" Zresztą, ksiądz sam motocyklista i współpraca kościelno - policyjna przebiegała miło i bezkonfliktowo, niebiescy też eskortowali całą paradę przez Gdańsk. Znalazłem w tłumie ciekawostke z czasów poprzedniego systemu, pewnie nie jednemu z Was ten widok się zbyt dobrze nie kojarzy, ale dzisiaj to ciekawa atrakcja

No, to kto znajdzie małą corssówkę w tłumie? (zrobiła dzisiaj sensacje ) Podpowiem - jest niebieska

Fotki robione komórką więc nie są super hi-fi, ale coś tam widać

Rzut na "lewe skrzydło"

I "obstawiona" Katedra Oliwska

Na koniec coś z opcji "zrekasz zerkasz - wspominasz Gierka"

Radiostacja w pełnej okazałości, pałka w pełnej gotowości

No więc tutaj sezon rozpoczęty, oby przebiegał spokojnie - czego życzę wszystkim LOB'owiczom, poruszających się także 1 śladami

Pozdr.,
Eryk

[ wiadomość edytowana przez: ericsson dnia 2007-03-19 01:12:56 ]

To kiedy organizujemy swiecenie klusek?

Cytat:
2007-03-19 09:18:53, dominiq pisze:
To kiedy organizujemy swiecenie klusek?

makaron w sosie uranowym wzbogaconym plutonem
sorry ze nie w temacie ale spodobało mi się swiecenie klusek

czas odszykować własną suzi
500cm wystarcza jak dla mnie

Cytat:
2007-03-19 10:34:55, dARTi pisze:
makaron w sosie uranowym wzbogaconym plutonem sorry ze nie w temacie ale spodobało mi się swiecenie klusek

Oj czepaisz sie, przeciez wiadomo, ze chodzilo mi i swiecenie przez ę

Cytat:
2007-03-19 10:36:51, fomin pisze:
500cm wystarcza jak dla mnie

jestem mniej wymagający - dla mnie optimum to skromne 450ccm

pozdrowienia dla wszystkich riderów