| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
robman BMW E30 LUBLIN | 2007-03-29 22:45:41 Panowie mam pytanko odnośnie światełek mijania w waszych bawarkach(konkretnie ja mam E30) ale myślę że w innych jest podobnie. Mianowicie zastanawiam się czy oby u mjnie jset wszystko w pożądku i czy tak powinno być że po zapaleniu świateł mijania żarówka od świateł pozycyjnych powinna gasnąć?? Czy powinna nadal świecić wraz z żarówką od świateł mijania??? U mnie po włączeniu świateł mijania, pozycyjne gasnął. Jednak wątpliwości zaczeły mnie nachodzić czy to jest dobrze z tego względu iż w przypadku spalenia się żarówki świateł mijania spowoduje to że jedna strona nie będzie wogóle oświetlona (nie biorę pod uwagi jazdy na światłach drogowych oczywiście ) A więc jak jest u was?? |
mibhell BMW Head Moderator E36 320iT www.silesiaparts.pl | 2007-03-29 22:56:03 Swiatło pozycyjne ma sie palic cały czas niezaleznie od tego czy jedzisz na mijania czy na drogowych!
pzdr |
robman BMW E30 LUBLIN | 2007-03-29 23:07:22 No tak też właśnie myślałem że coś to nie tak a więc jutro zabieram się i popatrze o co chodzi i postaram się z tym uporać |