[s] Aluminiowa pokrywa zaworów Fiat 126p / 500

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Cena 160zł - (poza Allegro)

KLIK

-----------------
--=RACE TECH=--

A czemu to takie drogie??

to znajdź cos takiego i wtedy pisz...

Powiec mi czy korek od oleju nie odleci tak jak w seryjnych osłonach ?
Bo mam cały czas z tym problem... już trzy korki zgubiłem :/

Cytat:
2007-02-27 23:15:27, Chwiej pisze:
Powiec mi

Ze jak?

Nie odleci.

-----------------
--=RACE TECH=--

Cytat:
2007-02-27 23:30:14, Zuraw pisze:
Ze jak?

panie ortograf ja niektóre rzeczy na szybko pisze, ale wydaje mi się że to nie jest forum jezykpolski.pl tylko forum furiatów

hop

-----------------
--=RACE TECH=--

masz tego więcej ?

A co bierzesz hurtem ? Moge mieć ile będzie trzeba.

-----------------
--=RACE TECH=--

a czy to jest tak samo marnie wykonane jak te wiatraki aluminiowe...?

kupilem przez allego od Ciebie wiatrak i niestety obrobka i wykonanie jest malo mowiac na "odpierdal"... chyba ze przez allego poprostu sprzedajesz jakies braki, a na forum te "lepsiejsze"..
bo moj wiatrak, nie dosc ze krzywy, to ma bicie wiec jestem ciekaw co pierwsze padnie zaraz za lozyskami na alternatorze... az strach zakladac...

to to jest odlane i nie wyważone

ps. a robisz pokrywy z napisem abarth ?

[ wiadomość edytowana przez: Karcio86 dnia 2007-03-02 15:55:48 ]

Mi na Madowym wiatraku na którym jeżdze od roku jakos nic nie urwało a od roku nie kupiłem dodatkowego wentylatora ani oblachowania .

a można prosić o jakieś zdjęcie konkretnego modelu wiatraka i pokrywy która jest na sprzedaż a nie poglądowe??

Cytat:
2007-03-02 12:31:11, stachu_poznan pisze:
a czy to jest tak samo marnie wykonane jak te wiatraki aluminiowe...? kupilem przez allego od Ciebie wiatrak i niestety obrobka i wykonanie jest malo mowiac na "odpierdal"... chyba ze przez allego poprostu sprzedajesz jakies braki, a na forum te "lepsiejsze".. bo moj wiatrak, nie dosc ze krzywy, to ma bicie wiec jestem ciekaw co pierwsze padnie zaraz za lozyskami na alternatorze... az strach zakladac...

Sprzedałem już pewną ilość wiatraków i nie było żadnych reklamacji, nie pisałem też, że wiatrak jest wyważony. Jeśli nie byłeś zadowolony z tego co dostałeś to dlaczego nie zwróciłeś się bezpośrednio do mnie tylko piszesz teraz w moim ogłoszeniu?
Po drugie nie są to wysokociśnieniowe odlewy, nie są też takiej jakości jak części fabryczne, i co sie z tym wiąże mają niższą cenę. Wiatrak jest poprawioną kopią "włoskiego" i jest od niego napewno lepiej wykonany.
A co to znaczy zdjęcie konkretnego modelu? Wszystkie wygladają tak samo, mam robić zdjęcie każdemu z osobna??

-----------------
--=RACE TECH=--

Mialem w reku oba produkty mad doga i niewidzialem skaz czy brakow

Cytat:
Wszystkie wygladają tak samo, mam robić zdjęcie każdemu z osobna??

tzn. konkretnie.
Czy jak kupię od Ciebie taką pokrywę będzie wyglądać identycznie jak na zamieszczonym zdjęciu, wypolerowane fragmenty itd?
Skoro zamieszczasz takie zdjęcie to powinna tak wyglądać- czy jest tak samo wykończona?

[ wiadomość edytowana przez: Dar00 dnia 2007-03-02 19:19:21 ]

Cytat:
2007-03-02 19:18:38, Dar00 pisze:
tzn. konkretnie. Czy jak kupię od Ciebie taką pokrywę będzie wyglądać identycznie jak na zamieszczonym zdjęciu, wypolerowane fragmenty itd? Skoro zamieszczasz takie zdjęcie to powinna tak wyglądać- czy jest tak samo wykończona? [ wiadomość edytowana przez: Dar00 dnia 2007-03-02 19:19:21 ]

on mowil i zdjeciach kazdego modelu jesli chodzi o wiatraki bo ktos podniosł wątek..

Tak Dar. Dla mnie to by było bez sensu gdybym przysłał ci coś co by inaczej wyglądało! Wszystkie czesci wygladaja tak samo, każda pokrywa ma wypolerowane zeberka i napis. Pierwsze - w 2005 roku nie były piaskowane i były tez inne zdjęcia - taką zapewne widziałeś u Michała.

-----------------
--=RACE TECH=--

Cytat:
2007-03-02 18:39:42, MAD_DOGG pisze:
Sprzedałem już pewną ilość wiatraków i nie było żadnych reklamacji, nie pisałem też, że wiatrak jest wyważony. Jeśli nie byłeś zadowolony z tego co dostałeś to dlaczego nie zwróciłeś się bezpośrednio do mnie tylko piszesz teraz w moim ogłoszeniu? Po drugie nie są to wysokociśnieniowe odlewy, nie są też takiej jakości jak części fabryczne, i co sie z tym wiąże mają niższą cenę. Wiatrak jest poprawioną kopią "włoskiego" i jest od niego napewno lepiej wykonany. A co to znaczy zdjęcie konkretnego modelu? Wszystkie wygladają tak samo, mam robić zdjęcie każdemu z osobna??

widzisz nie dales w sumie zadnych informacji o tym wiatraku, oprocz tego ze jest aluminiowy, myslalem ze jezeli kupuje zamiennik czegos "fabrycznego" niekoniecznie dobrze zrobionego, place 7 krotnie wieksza stawke to otrzymam towar ktory bedzie wrecz idealny ...