[k] Miedziana uszczelke pod głowice 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie
kupie miedziana uszczelke pod głowice 126p

najlepiej 0,3mm ale gróbsza tez wchodzi w gre. stosunkowo pilne.

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2007-03-25 19:52:11 ]

przyłączam się do tematu tez potrzebuje

allegro po 22zł (chyba)

ja mam taką używaną w moim silniku, przejechala jakies 250 km zanim korba pękła, stan ok. ja cos to na priv

Cytat:
2005-07-14 09:36:01, Grzesiek75 pisze:
allegro po 22zł (chyba)

szukałęm wczoraj i nie widze(

pewnie się aukcja skonczyła, ale jak przegladam allegro to co chwila jest

walic do mnie na rpiv.

Odkopuję temat Ma ktoś może na zbyciu miedź pod głowice?

Pozdro

odswierzam temacik....ma ktos na zbyciu...szukalem an allegro ale nie ma

Poskladaj lepiej bez uszczelki...

Witam wszystkich zainteresowanych miedziana uszczelka kilka dni temu jakis koles dal ogloszenie na www.rajdy.hoga.pl za 25zl tylko napisal ze nie sprzedaje na wysylke a jest kolo z Cieszyna a na allegro nie ma sam kiedys pisalem do tego chlopaka co tam sprzedawal ale sie nie odezwal pozdarwiam

Jeszcze raz napisze, poskladaj bez uszczelki...szlifujesz glowice do zabielenia a pozniej dla pewnosci bawisz sie papierem od 800 do 1200 na mokro...bieresz szybe kladziesz papier i trzesz glowice i cylindry aby miec pewnosc, pozniej glowice przykrecasz momentem 70Nm(7KG)...

ja kupowałem ostatnio u tego kolegi możecie zapytać oto link
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=84309153
lub o Tomasza nr gg 1830441

[ wiadomość edytowana przez: Fido1Maluch dnia 2006-03-27 21:11:12 ]

Zróbcie sobie sami.
Po co przepłacać.

Cytat:
2006-03-27 20:13:41, rallymike pisze:
Jeszcze raz napisze, poskladaj bez uszczelki...szlifujesz glowice do zabielenia a pozniej dla pewnosci bawisz sie papierem od 800 do 1200 na mokro...bieresz szybe kladziesz papier i trzesz glowice i cylindry aby miec pewnosc, pozniej glowice przykrecasz momentem 70Nm(7KG)...

i szpilki wyrwane z bloku ?

Nie;] Wychodzą przy około 9kg.

Mam do sprzedania uszczelkę miedzianą. Pozostała już tylko urzywka. Więcej info w mojej wyprzedazy...

Ja juz sie wiecej nie bede wypowiadal bo takie wydumki jak Wy budujecie to mi szczena opada, widzieliscie kiedys w A-gr uszczelke jaka kolwiek pod glowica(to jest najbardziej zawodna czesc w maluchu)...normalnie glowe sie przykreca 6kG(60Nm) a bez uszczelki mozesz troszke mocniej 7kG(70Nm) zreszta polowa i tak nie widziala w zyciu dynamometra, no bo po co lepiej na hama ale za to z uszczelką to jest to...

Cytat:
2006-03-29 17:35:24, rallymike pisze:
Ja juz sie wiecej nie bede wypowiadal bo takie wydumki jak Wy budujecie to mi szczena opada, widzieliscie kiedys w A-gr uszczelke jaka kolwiek pod glowica(to jest najbardziej zawodna czesc w maluchu)...normalnie glowe sie przykreca 6kG(60Nm) a bez uszczelki mozesz troszke mocniej 7kG(70Nm) zreszta polowa i tak nie widziala w zyciu dynamometra, no bo po co lepiej na hama ale za to z uszczelką to jest to...

moim zdanie rallymike ma racje.

odgrzebuje temacik, pilnie potrzebuje miedzianą uszczelke pod głowice do malca, z góry dzieki za wszelkie info.