Twoje Audio?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moze bedziemy mieli maly topic gdzie kazdy moze sie pochwalic swojim audio-em i opisac co nawala w naszych autkach?

Tak czy inaczej to ja napisze co mam u siebie (to moje pierwsze audio set-up wiec nie najlepsze..ale zeby sie uczyc podlaczac wszystko)

Headunit: Pioneer DEH-3500MP (Mp3 / 4x50w)
Przod: Alpine SPE-1702 (30w/150w)
Tyl: 6x9 Alpine SPS-690A (50w/250w)
Sub: Kenwood KSC-BP210 (2 x "10)
Wzmacniacze: Supertech STA-400 & Genesis Stereo 100
2.0 Farid Kondensator
Kable Firmy Boss

Trzeba jeszcze kable poprawic..ale chyba szybciej kupie nowa bryke niz to dokacze

A wasze Essiki czym nawalaja?

To może ja opiszę swój :
Headunit : Sony CDX-CA900

Wzmak : Lanzar Vibe 241

Przód : Dwudrożny system na zwrotnicach firmy RTO 13cm, niestety kupiony był używany i chyba wyzionął ducha, poza tym syczki RTO zostały wczesniej spalone i teraz mam kopółki Tonsila. Głośniki w standartowych miejscach a syczki na podszybiu.

Tył : pod roletą system dwudrożny Mac Audio 13cm z filtrem na syczki. Kopułki umieszczone nad głowami pasażerów na słupku C

Przód i tył podłączony bezpośrednio pod 4 kanały w radiu.

Sub : 2 x JBL CTX-3000 30cm

Okablowanie :
zasilanie do radia i do wzmaka 16mm2,
sygnałowe do wzmaka Thomson dwa osobne kable na każdy kanał, sygnałowe wzmak > suby miedź beztlenowa 2,5mm2
kable sygnałowe do z radia do głośników > standard z opakowań systemów.

Radio Blaupunk 4X45, nie wiem jak sie nazywa... zdjecie prawie identycznego:

z przodu jakies tweeterki bez nazwy na zwrotnicach boshmanna, a w drzwiach 13cm GMs (wlasciwie jeden, bo drugi tak charczal, ze musialem go wypieprzyc i narazie wlozylem jakis zastepczy...)
z tylu w polce 6X9 firmy Livestar chyba max 1000w graja pod radio i calkiem,calkiem odziwo...
W bagazniku ładna kilku dniowa skrzynia z nowiuskim glosnikiem firmy ... nie pamietam nic nie ma na nim napisane... ale łupie niezle!! az podsufitka telepie a w lusterkach nic nie widac. A gra pod wzmacniaczek 200W Weconic(chociarz cos firmowe)

witam
ja w moim esiaku posiadam:
-radio pioner DEH 3700 MP
-Wzmacniacz mac audio mp 2000
-Skrzynia basowa mac audio mx reflex 300

Radio: JVC KD-SH77R

Przód:
- Pioneer TS-G1318
- tweeter (JBL'e do założenia)

Tył:
- MacAudio Mobil 57,2

Bagażnik:
- JBL BTX 250

i nie boicie się że wam ukradną??

tak wszedlem na ten watek i przestraszylem sie co tu robia moje zdjecia!! a pozniej zobaczylem date
kopacze sie znalazly

a tak do tematu to powiem ze mam teraz samego Lanzara

SONY CDX 400LX+Boschmann 6x9 +standart Forda (drzwi+tył).
Nigdy nie przekroczyłem połowy skali, bo nie można wysiedzieć. Świetny bass i niezły sopran. Dla mnie wystarcza.

Cytat:
2007-03-21 09:20:01, surec pisze:
... Nigdy nie przekroczyłem połowy skali, bo nie można wysiedzieć...

no to widze, ze masz chyba bardzo wrazliwy sluch bo ja jezdze czesto tak, ze mam ustawione na pograniczu wytrzymalosci glosnikow

Cytat:
2007-03-21 09:24:55, pytlar pisze:
no to widze, ze masz chyba bardzo wrazliwy sluch bo ja jezdze czesto tak, ze mam ustawione na pograniczu wytrzymalosci glosnikow

też tak miałem przy pustym wydechu w Probe 2,5 V6

napiszcie jeszcze gdzie stawiacie auta...ja radziłbym dużą ostrożność, nie wiadomo kto przegląda takie fora...troszkę wyobraźni