(s) nowe halogeny chromowane zółte

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nowe nigdy nie używane żółte halogeny, chromowane, od razu mowie ze nie są to zelmoty.wygtladają bardzo podobnie jak pterockowe.
30 zeta za oba.foto w profilu

Biore. daj znać kiedy i gdzie można po nie wpaść.

jak by sie rozmyślił to ja jestem drugi

takie?

z napisem SEMR ????

bo ja je kupilem na allegro gdzie koles mial ich z 200 i sprzedawal po 6 zl sztuka

ja na aukcji mauzera takie kupilem za chyba 40 czy cos.. kazdy na tym zarabia widze

mysle ze raz : komentarze sa zbedne,

dwa : te co sie tak sypnely na alledrogo byly z plastikowymi tylami o ile pamietam a takie z chromowanymi tylami to sam bym kupil z pocalowaniem w raczke tyle ze sie spoznilem tutaj

Borys ale te Poochate halogeny są z czarnym tyłem.A po drugie te halogeny są całe metalowe ale ich tylna cześć jest powleczona czarnym plastikiem.
Tak się składa,że z aukcji po 6zł skorzystało kilka osób z f&f Ja na swoje nie narzekam,tylko ten napis "made in japan" tak mnie razi

sa jeszcze?? jaka one maja srednice?? to sa dalekosiezne czy pmglowe??

ja je akurat kupilem za 40 zeta tez od mauzera, sprzedaje bo mialy byc do kanta a teraz w maluchu mamy cztery wiec jescze dwa to by juz sie nie zmiescily, poza tym szkoda do rajdowki takich ladnych tyrac wiec sprzedaje ponizej kosztow zakupu komus kto ma klasyka,do pawlowego beda pasowac jak ulal wiec pewnie dlatego sie zdecydowal i tyle w tym temacie