| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2003-06-07 21:56:59 Jestem za! Piękna nasza Polska cała! Zwykle się pędzi nie oglądając za siebie...Chociaż temperament większości tu obecnych bardziej potrzebuje sportowych doświadczeń i popijania piwa w przerwie między nimi |
pawel_krakow | 2003-06-09 00:43:27 Miły - widzę,ze oprócz modeli ładzianek znasz również bardzo dobrze nasz kraj ( a przynjaniej TWoje rodzinne strony).Masz znowu koleknego plusa, i to duzego , bo znam takich co wiedzą gdzie wenecja a nie bardzo gdzie tatry...
Pozdr Paweł |
Jasio SYMPATYCZNY GOŚĆ sluzbowka :) Lublin | 2003-06-09 00:46:45 Pomysl jest swietny jesli tylko zmienie samochod i nie wyjade w te wakacje do Anglii to na pewno bede zainteresowany czy,s takim
Ja z moja Kasia rowniez lubimy takie podroze.W zeszlym roku zwiedzalismy mazurki.Walnelismy ladzianka przez okolo 2 tyg.ponad 2tys.km ale warto bylo |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-06-09 16:55:03 W sumie Paweł to z gieografii jestem cienias - ledwo na tróję wyszedłem. Z resztą z innych przedmiotów przyznam szczerze, że też niezbyt ciekawie, ładzianki trochę czasu na naukę mi zabierają(już widzę czarny skórzany pas jako dodatek do świadectwa:roll |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-06-09 17:38:46 Fajny pomysł (mi także formuła krótkich spotkań na parkingach wydaje się na dłuższą metę mało atrakcyjna). |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-06-09 21:56:17 Wprawdzie ja w spotkaniach nie uczestniczę, ale jeżeli takie spotkania na parkingach miałyby być nieciekawe, to ja proponuję zmówić się do kogoś do chałupy i tam robić spocik. |
andrzej_krakow (S) MEGA ŁADZIARZ Złom 2105 aktualnie Warszawa | 2003-06-10 15:44:12 Cieszę się że tylu klubowiczów ma ochotę na ten rodzaj wypoczynku. W sumie rzuciłem temat i 2 dni nic nie pisałem ale nie miałem możliwości korzystania z kompa. Myślę że już w niedzielę w związku z Mirowem można by zrobić małą objazdówkę po Jurze. Może zabrzmi to trochę nieskromnie ale bardzo dobrze znam Jurę i jej historię i potrafiłbym zaproponować ciekawą traskę. Pawłowi z tego co wiem chyba też te okolice nie są obce.
Andrzej |
pawel_krakow | 2003-06-10 23:12:35 Ano nie są Możemy z Mirowa podjechać do Morska( mało znane , a ładne miejsce lub do bardzo znanego Ogrodzieńca - zrobic pokaz na parkingu Paweł |