ZAGAZOWANY!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie sadzilem ze kiedykolwiek przyjdzie taka chwila... a jednak: zagazowalem mojego esperala.
Kilka pytan:
- za instalacje w moim 2,0 zaplacilem 1400 zeta...-duzo czy malo?
-czy ktos od 2,0 jest w stanie powiedziec mi jak wygladaja jego osiagi.. bo ja mam wrazenie ze do 3000 przyspiesza tak samo a pozniej staje sie mulowaty a od 3700-4000 znowu grzeje... czy to normalne? jak jest z tym u was?
a zreszta musze przyznac, ze to fajne uczucie pojawic sie na forum po poltoramiesiecznej przerwie... YEAH!!!! ...
pozdrawiam
wojtek

Hmmm, mysle ze to tanio... ale powiedz, jaka instalacje masz? Ogolnie konfiguracja gazu .

Ostatnio czytalem, ze ktos na forum dal ponad 2 tysiaczki... wiec nie wiem.

Wojtek: Ja za instalacje Bedini ( 3 lata temu) zapłaciłem 2500 zł więc masz odpwoeidz!

Phi, ja za swoja dalem 3080zl.

Czyżby kranik ?

Bo coś tanio na instalke z kompem, żeby to było 1600 to bym uwierzył

Auta na gazie zawsze stracą moc w górnych obrotach. Na dole nie ma u mnie większych różnic, żeby nie powiedzieć, że jest tak samo

oj chyba kranik...... albo w wiosce pod Radomiem......

Heh znajomy zakladal... a zreszta jak wiecie Łódź jest dość tania... wypisze wam te wszystkie bzdury ktore mi zainstalowali.. ale dopiero za tydzien bo wyjezdzam.. pzodry

Nooo.. pochwal sie jeszcze przed wyjazdem

Dobra poniewaz juz wrocilem moge podac te weszystkie dane tylko co jest istotne? powiedzcie bo bardzo jestem ciekaw waszej oceny...