Kupie czesci do Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, jestem zainteresowany kupnem takich oto czesci:
- reflektory i kierunkowskazy (przod),
- belka zderzaka (przod),
- nosek (jesli ktos nie wie to jest ta blacha ze znaczkeim),
- chlodnica.
Najlepiej by bylo w Bialymstoku.

Jesli ktos ma cos z tego do sprzedania to prosze pisac i podawac propozycje cenowe. Z gory dzieki.

Cytat:
2007-03-26 12:43:18, Sniper87 pisze:
Najlepiej by bylo w Bialymstoku.

I z dostawą do domu

i z montażem....

tylko że jest problem ...boooo.... jak Ci tu pomóc kiedy NIKT na tym forum nie wie co to jest nosek do Espero

Dobrze, że loda nabywcy nie trzeba robić.

Cytat:
2007-03-27 08:14:51, piotr_ek pisze:
Dobrze, że loda nabywcy nie trzeba robić.

Buahahaha

Nosek to jest ta blacha ze znaczkiem z przodu miedzy zderzakiem a maska. Reflektory, nosek i chlodnica juz zalatwione. Jeszcze tylko zderzak kompletny z zamocowaniami i belka.

[ wiadomość edytowana przez: Sniper87 dnia 2007-03-27 09:40:16 ]

Cały klub Espero dziękuje za wyjaśnienie co to jest nosek

Wytłumacz jeszcze co to jest zderzak

Cytat:
2007-03-27 11:55:42, slawekk pisze:
Wytłumacz jeszcze co to jest zderzak

Piersi Pameli?

Cytat:
2007-03-27 12:07:07, piotr_ek pisze:
Piersi Pameli?

Jak ty rzeczywiscie masz Espero to spojrz co jest miedzy zderzakiem i maska. U mnie jest cos takiego: http://img61.imageshack.us/my.php?image=dscf0065he8.jpg u ciebie moze czegos takiego nie byc bo moze nie masz Espero.

Cytat:
2007-03-27 20:10:07, Sniper87 pisze:
Jak ty rzeczywiscie masz Espero to spojrz co jest miedzy zderzakiem i maska. U mnie jest cos takiego: http://img61.imageshack.us/my.php?image=dscf0065he8.jpg u ciebie moze czegos takiego nie byc bo moze nie masz Espero.

hmm.. u mnie między zderzakiem a maską jest tyle elementów że dalej nie mogę skojarzyć co z tym noskiem ...możesz sprecyzować ?? albo jakąś strzałką chociaż zaznaczyć na rysunku czy foto ??....

Myślę że nie tylko ja mam taki dylemat i szczegółowe wyjaśnienia poparte szczegółowymi rysunkami uszczęśliwią wielu Klubowiczów

Wyslalem zdjecie noska i jeszcze nie wiesz o co chodzi?? Zarty sobie robisz czy co?? Na zdjeciu jest nosek do ktorego jest przyczepiony znaczek i wokolo jest trawa i troche listkow.

Cytat:
2007-03-27 20:35:50, Sniper87 pisze:
Wyslalem zdjecie noska i jeszcze nie wiesz o co chodzi?? Zarty sobie robisz czy co?? Na zdjeciu jest nosek do ktorego jest przyczepiony znaczek i wokolo jest trawa i troche listkow.

No co Ty !...mam niby coś ciut podobnego ale wygląda całkiem inaczej... np ...nie mam takich dziur wcale....u Ciebie to jakieś poroże jest chyba... ..Może masz jakąś tuningową , austriacką wersję na Tyrol ??
...kolor też kurde mam inny

CO JEST ???

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2007-03-27 20:58:52 ]

Ten nosek jeszcze nie jest moj bedzie dopiero jak mi przysla a te dziurki to na srubki chyba ze u ciebie na klej przyklejony. A jak kolor inny to juz nie to samo??

Cytat:
2007-03-27 20:59:11, Sniper87 pisze:
Ten nosek jeszcze nie jest moj bedzie dopiero jak mi przysla a te dziurki to na srubki chyba ze u ciebie na klej przyklejony. A jak kolor inny to juz nie to samo??

dobra...nie dam się robić w balona....pokazałeś mi jakiś kawałek konia trojańskiego i mam uwierzyć że to jest jakiś "nosek" do mojego auta ???...
Jutro pojadę do ASO Daewoo na Bogucickiej 7 w Katowicach i się dokładnie rozeznam w tym temacie...wtedy pogadamy

Wcale nie musisz mi wierzyc ale sie upewnij i napisz na forum to sam sie dowiem jak to sie fachowo nazywa. Osoba od ktorej kupuje od razu zrozumiala o co mi chodzi jak dzwonilem do hurtowni to osoba z ktora rozmawialem tez wiedziala o co chodzi wiec o czyms to musi swiadczyc.

Cytat:
2007-03-27 21:07:26, bogdan1 pisze:
dobra...nie dam się robić w balona....pokazałeś mi jakiś kawałek konia trojańskiego i mam uwierzyć że to jest jakiś "nosek" do mojego auta ???... Jutro pojadę do ASO Daewoo na Bogucickiej 7 w Katowicach i się dokładnie rozeznam w tym temacie...wtedy pogadamy

Boguś! Czego się czepiasz? To już nawet moje dzieci wiedzą, że w każdym nosku są dziurki! A jeśli chodzi o rozeznanie w tej kwestii, to nie do ASO, tylko do laryngologa trza się udać

B1 przeca w Liganca niema nosa

Cytat:
2007-03-27 22:25:14, Kula69 pisze:
B1 przeca w Liganca niema nosa

łosz.....Ty ! ...mało mi koncepta nie sfermentowałeś
...
Na szczenście w stajni mamy jesio Vipera