Problem z lpg w golfie2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich serdecznie.

Mam problem z gazem w swoim golfie tzn. jak jest sucho na dworze to wszystko jest git, a jak tylko popada deszcz to tragedia jak silnik jest ciepły to zaczyna sie bardzo mulic i przerywac jak by miał zaraz gaz sie skonczyc, a jak mu dam dobrze po garach to jakis czas jest ok ale po kilku kilometrach to samo, dodam jeszcze ze na benzynce jest wszystko ok. Golf ma silnik 1,6 gaznik a instalacja nie wiem jaka bo ani troche sie na tym nie znam.

Jesli ktos wie jaka moze byc przyczyna to prosze o odpowiedz, bede bardzo wdzieczny.

Na początek standard - świece, przewody, kopułka, palec, cewka. Gaz jest o wiele wrażliwszy na jakość/zużycie tych elementów.
A na przyszłość zanim zapytasz, użyj szukajki.

Dzięki wielkie jutro jade do sklepu

Cytat:
2007-04-10 21:33:59, Danek pisze:
Na początek standard - świece, przewody, kopułka, palec, cewka. Gaz jest o wiele wrażliwszy na jakość/zużycie tych elementów. A na przyszłość zanim zapytasz, użyj szukajki.

dokladnie szukajka.... na poczatek kup przewody i swiece w moim golfie podobnie bylo i tez mialem na gaźniku

dzieki wielkie zrobiłem tak jak napisaliscie i jest wszystko ok, a i na nastepny raz użyje szukajki.
Jeszcze raz dzieki.